"Трите коня": Хубчев, Пламен Марков и Пеканов влизат в Изпълкома

"Трите коня": Хубчев, Пламен Марков и Пеканов влизат в Изпълкома
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    12.03.2024
  • Сподели:

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и членовете на неговия екип Стилиян Петров и Мартин Петров, които преди години се самопровъзгласиха за "Трите коня, които теглят каляската в националния отбор", обявиха имената на хората от Изпълкома, с който те искат да работят, ако спечелят изборите.

 

 

 

"Три години изминаха, откакто ние като екип започнахме тази битка за промяната на българския футбол. На 15 ще бъде кулминацията. Кого ще предпочетат клубовете, ще разберем. Каквото зависеше от нас, ние го направихме тези три години.

Ние сме лицата на нашия екип, които се показваме по-често, но ние сме само част от нашия екип. Искаме нещата да започнат на 15-и и да приключат на 15-и. Ние ще искаме вие и вашите колеги да бъдете допуснати до залата на Конгреса. Ако вие не бъдете допуснати, това ще бъде първият сигнал, че нещо се готви на Конгреса.

Не виждам причина медиите да не бъдат допуснати да отразяват нещо толкова значимо. Футболът е феномен и всички малко или много се интересуваме от него", започна Бербатов.

"Изпълкомът на БФС, който ние избрахме и мислим, че ще бъдем хората, на които ще бъде гласувано доверие да работим за по-доброто на българския футбол: Президентът влиза автоматично в Изпълкома. Стилиян Петров и Мартин Петров също в Изпълнителния комитет."

"Членовете на Изпълкома са 15, показахме трима, следващите са: Ясна Ставрева, Петър Хубчев, Христо Борисов съосновател и изпълнителен директор на Payhawk, Атанас Пеканов – работил в Европейската централна банка, Пламен Марков, Георги Владов, проф. Георги Попов – работи към УЕФА, Дарин Маджаров – основател на онлайн платформата „Уча.се“, Петър Ганев, Велизар Величков, Костадин Димитров – кмет на Пловдив, Методи Байкушев – кмет на Благоевград.

Опитали сме да имаме различен микс от футболни хора, юристи, икономисти, финансти, хора, които правят футбола, какъвто е – бизнес продукт."

Станете почитател на Класа