УНИЦЕФ България вече с мобилно приложение

Всеки от нас може вече лесно и удобно да дарява за децата в нужда чрез своя смартфон. УНИЦЕФ България кани своите приятели на вълнуващо мобилно пътешествие в света на добрите дела, където всяко дете има възможност да расте здраво, образовано, защитено, обградено от грижа и любов. Един свят, в който дарителите с широки сърца променят детските съдби и могат да се докоснат до историите на децата, на които помагат.
Приложението ще предоставя актуална информация за проектите на УНИЦЕФ в страната и по света, дарителски кампании и инициативи. Приложението има за цел да доближи дейността на организацията до дарителите, да повиши доверието им чрез регулярна информация, прозрачност и отчетност, както и да предостави възможност за редовни дарения с кредитна/ дебитна карта.


УНИЦЕФ призовава дарителите си да помагат не само по специални поводи и празници, а през цялата година като благодетели. Защото децата имат нужда от грижа всеки ден, постоянно.
Присъединете се и вие! Изтеглете дарителското приложение на УНИЦЕФ от Google Play или App Store и изберете да помогнете на децата в нужда.
Казват, че едно добро дело е толкова голямо, колкото броят на хората, които го подкрепят. Включете се и вие и не забравяйте да споделите с приятели.
УНИЦЕФ е Детският фонд на Организацията на Обединените Нации и част от голямото семейство на ООН. От 1946 година насам, УНИЦЕФ е водеща организация, работеща в полза на децата, представена в над 190 страни по света. УНИЦЕФ помага за оцеляването и благоденствието на децата от ранното детство до юношеството. УНИЦЕФ оказва помощ в областта на детското здравеопазване и пълноценното хранене, за осигуряване на основно образование за всички момичета и момчета, както и за закрила на децата от насилие, експлоатация и СПИН. УНИЦЕФ се финансира изцяло от доброволни дарения на отделни лица, фирми, фондации и правителства.

 

Copyright © CROSS Agency Ltd.

Станете почитател на Класа