Logitech създава две нови универсални дистанционни Harmony

НЮАРК, Калифорния - 16-ти април, 2013 г. - Днес Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) обяви разширението на своята награждавана серия от универсални дистанционни с Logitech Harmony® Ultimate и Logitech Harmony® Smart Control. Двата продукта включват Logitech Harmony Hub и Harmony Smartphone App, които позволяват контрол на устройства, затворени в шкаф и достъп до забавления чрез игрови конзоли с едно докосване - от вашето универсално дистанционно или смартфон. Harmony Hub отива една крачка по-напред в персонализирането на дейностите, които изпълнявате с домашните устройства , като дава възможност да програмирате осветителни тела Philips Hue с желаната яркост и цвят с едно чукване върху Logitech Harmony Ultimate.

„Издигнахме универсалния контрол на следващото ниво, като предприехме персонализиран подход към домашните забавления", каза Йорг Тевес, вицепрезидент на групата за дигитален домашен бизнес в Logitech. „Нещо повече, нашите продукти Harmony вече не служат само за достъп до забавления - разработихме Logitech Harmony Ultimate, така че да можете да контролирате и домашното осветление. Сега можете да настроите телевизора, да си пуснете филм и да нагласите светлината според настроението, само с едно докосване."
Logitech Harmony Ultimate и Logitech Harmony Smart Control са съвместими с повече от 225 000 устройства за домашно забавление и от над 5 000 марки. И двата модела включват устройството Harmony Hub, който използва Bluetooth® безжична технология, за да стартира игрови конзоли като Sony PS3®, Nintendo Wii® и Wii U. Harmony Hub може да контролира и инфрачервени устройства, които се намират в затворени шкафове, без нуждата да го насочвате към тях. Двата модела идват и с приложението Harmony Smartphone App, което може да бъде свалено от всеки в дома и да му/ѝ позволи да превърне смартфона си в персонално универсално дистанционно.

С възможност да управлява до 15 устройства Logitech Harmony Ultimate е пълнофункционално дистанционно с 2,4-инчов цветен тъч екран, който позволява управление на телевизионните реклами, филмите и музиката без поглеждане - чрез използване на прости жестове. Моделът за първи път предлага възможността за програмиране на осветителните системи Philips Hue с възможности за забавление, като позволява настройка на осветлението в стаята по много лесен начин. Други ексклузивни възможности включват обратна връзка чрез вибриране, така че да разберете, че командите по тъч екрана са възприети, сензори за накланяне и бутони, които могат да бъдат програмирани за кратко и продължително натискане - чрез което се удвояват наличните функции.

Logitech Harmony Smart Control и Harmony Smartphone App превръщат вашия iOS или Android телефон в универсално дистанционно, като ви дават персонален контрол върху до 8 устройства в навсякъде в дома чрез използване на смартфона, който вече притежавате. Налично е и опростено дистанционно за случаите, когато смартфонът не е под ръка.

Цени и наличност. Тези нови продукти се присъединяват към Logitech Harmony Touch, за да завършат линията от дистанционни Logitech Harmony. Logitech Harmony Ultimate се очаква в Европа през май 2013 г. на препоръчителна крайна цена от €279. Logitech Harmony Smart Control се очаква в Европа през май 2013 г. на препоръчителна крайна цена от €129. Logitech Harmony Smartphone App ще бъде налично за сваляне от Apple App Store и Google Play. За повече информация, моля посетете www.logitech.com или нашия блог.
За Logitech

Logitech е световен лидер в продуктите, които свързват хората с цифровите преживявания, които са важни за тях. Развивайки различни платформи в областта на компютрите, комуникациите и развлечението, комбинацията от хардуер и софтуер на Logitech осигуряват и подобряват цифровата навигация, музиката и видео развлеченията, гейминга, присъствието в социалните мрежи, аудио и видео комуникациите в Интернет, видео сигурността и наблюдението, контрола на домашните забавления. Основана през 1981 г., Logitech International е швейцарска публична компания, чиито акции се търгуват на швейцарската SIX Swiss Exchange (LOGN) и на американската фондова борса Nasdaq Global Select Market (LOGI).
Copyright © CROSS Agency Ltd.

Станете почитател на Класа