ТАКСИСТАРС ВЕЧЕ И ЗА iPhone

България е третата страна в Европа в която потребителите на такси могат сами да контролират услугата чрез своя мобилен телефон. В страната вече работи мрежата “Таксистарс”, която е изцяло българска иновация.
Таксистарс е името и на първото българско мобилно такси приложение за потребителите на iPhone и Android.
Данните на статистиката показват, че от новия начин за повикване на такси се възползват предимно работещи жени на възраст от 27 до 45 години. Средно българките пътуват с такси по два пъти на ден, като изминават между 4.5 до 5 км в градски условия.
Досега в мрежата “Таксистарс” са включени над 300 автомобили на различни таксиметрови компании в София, Пловдив и Бургас.
Новият лайфстайл начин да повикаш и да контролираш такси услугата напълно изключва разговор с оператор. Свалянето и използването на приложението “Таксистарс” е безплатно и дава пълна свобода за определяне на желания маршрут, избора на шофьор и оценяването на услугата.
Новата мрежа Taxistars автоматично открива вашата позиция на картата и ви помага да уточните адреса.
Системата съхранява информацията за извършените пътувания и позволява сравнение на цени, бързо намиране на автомобил, в който са забравени вещи или преглед на разходите за транспорт за месец или година.
Мрежата на Taxistars ще стартира скоро и в други градове в България.

Станете почитател на Класа