×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 277

Скоро ще поръчваме и плащаме храна за вкъщи от мобилната версия на Foodрanda

Foodpanda ще се съсредоточи върху подобряване обслужването на клиентите с по-добра и удобна технология за поръчване на храни. Което пък от своя страна ще направи самият процес по-лесен и удобен за ползване: поръчваш и плащаш през мобилното приложение на компанията.
Нещо, което фирмата взима под влияние са тенденциите в използването на интернет, които се менят с напредването на технологиите. Тъй като основният бизнес модел на компанията е да предостави най-удобните и удовлетворяващи услуги на своите клиенти, тя ще постави силен акцент върху мобилното приложение.
С цел по-устойчив и качествен бизнес, Foodpanda ще създаде удобството не само да поръчваме храна през мобилното приложение за смартфони, но и да я плащаме от там. Все още 90 на сто от пазара за поръчки на хранителни продукти е офлайн, чрез брошурите, които получаваме в пощенските си кутии, но промяната на потребителското поведение е въпрос на време. Затова фокусът ще се съсредоточи точно върху този предстоящ момент.
Междувременно онлайн заплащанията в уебсайта на Foodpanda автоматично я изстрелват на върха на класациите в онлайн доставчиците на храни. Тъй като международната платформа едва навлиза на нашия пазар, нейният успех и качествено предоставяне на услуги предстои да се наложи като изпипан и изпитан факт.

Станете почитател на Класа