Проектите за култура ще ви открият сами

От Getlokal сме изключително развълнувани от един проект, по който работим от известно време и който вече е готов да бъде направен обществено достояние. С нетърпение очаквахме момента, когато може да ви съобщим за нашата съвместна работа със Столична община и проектът „София и Югозападен регион кандидат за Европейска столица на културата 2019".
Преди да ви представим подробности около работата на Getlokal и Столична община ще ви кажем няколко думи за проекта „София и Югозападен регион кандидат за Европейска столица на културата 2019". България и Италия са страните, които са излъчили свои кандидати за Европейска столица на културата 2019. От България кандидат е София и Югозападен регион, като партньори са София, Кюстендил, Благоевград и Перник. За да постигнат повече развитие и успехи в различните културни дейности, които са част от работата по кандидатурата, София и Югозападен регион ще споделят отговорност, идеи и инициатива в името на това да се превърнат в регион, който притежава изключителна културна атмосфера, привлича хората на изкуството и интереса на почитателите на всички видове творчество – регион, в който може да „пътуваш във времето и никога да не загубиш интерес", както казват колегите от сайта на „София и Югозападен регион кандидат за Европейска столица на културата 2019".
Роля в този проект заема и Getlokal. В нашия сайт и в мобилното ни приложение може да откриете всички събития от културната програма на проекта „София и Югозападен регион 2019". Лесно ще ги разпознаете, защото всяко от тях е обозначено с логото на проекта. Така че всеки път, когато си мислите, че София вече няма с какво да ви изненада – изберете едно от разнообразните събития, организирани по проекта и ще се убедите, че в нашата столица винаги се случва по нещо интересно. Трябва само да го откриете.
Като част от инициативата ни със Столична община от Getlokal ще разпространим стикери, в които съвсем лесно, само като сканирате QR кода, ще може да свалите приложението на Getlokal и да получите достъп до много събития организирани по „София и Югозападен регион 2019". Стикерите ни съвсем скоро ще може да откриете на Аерогарата, Информационния център в подлеза на метрото при Софийски университет, в много автобуси; в общински театри, таксита и в метрото. Ето и как ще изглеждат стикерите.
Освен това съвместната работа на Столична община и Getlokal ще бъде отразена и в бордните списания на Bulgaria Air.
От Getlokal ще се опитаме да посетим колкото можем повече събития от проекта, защото вече изминалите от тях определено ни бяха интересни. Подкрепете и вие кандидатурата на София и Югозападен регион за Европейска столица на културата 2019. И скоро очаквайте Getlokal стикерите из цяла София.

 

Станете почитател на Класа