Световни дизайнери добавиха лукс към аксесоарите на Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge

Смартфоните улавят и улесняват най-основните моменти от нашия живот. Те се грижат винаги да сме навреме, пазят късчета спомени и ни помагат да се свързваме с хората, които обичаме. Но телефоните също така могат да бъдат и израз на нашата индивидуалност. Затова Samsung работи с няколко талантливи художници и марки, за да създаде уникални аксесоари, които да подчертаят дизайна на Samsung Galaxy S6 и S6 edge.

 

Screenshot 2

 

Работейки със Swarovski, Montblanc, Ромеро Брито, Ребека Минкоф и Burton, компанията подбра внимателно дизайнерите и марките, които споделят визията на Samsung за дизайна, който е смесица между мода и технология, с поглед напред в бъдещето.

Swarosvki например е синоним на луксозни, висококачествени бижута. Надграждайки дългогодишното си партньорство със Samsung, Swarosvki разработи цветна серия от първокласни, защитни кейсове, покрити с кристали, които отразяват различните нюанси на стъклото на Galaxy S6 и S6 edge.

По-експресивните потребители биха се спрели на дизайните на Ромеро Брито, които отразяват неговия характерен стил, изразен в живи цветове и дръзки шарки. Изкуството на Ромеро обединява влияния от кубизма и поп културата, като създава уникален стил, който Ню Йорк Таймс описва като „топлота, оптимизъм и любов".

„Моето изкуство носи щастие, радост, любов и страст. Всичко започва с вдъхновение и страст, като моето вдъхновение за дизайна обхващаше всичко, което Samsung прави по отношение на модерните и съвременни технологии" - казва Ромеро за работата си със Samsung. - Невероятна чест е за мен да работя с компания като Samsung, с която споделяме обща визия и можем да споделим тази визия с възможно най-много хора."

За цялата си линия от аксесоари Samsung създаде мобилно приложение, разработено специално за S6 и S6 edge. Потребителите от държави, в които опцията Galaxy Essentials все още не е достъпна, могат да разгледат мобилния каталог и да пазаруват от Samsung Galaxy Apps или Google Play.

Ето и повече информация за различните партньорства:

Swarovski: Надграждайки дългогодишното си партньорство със Samsung, Swarovski разработва цветна серия от първокласни, предпазващи, покрити с кристали кейсове, които отразяват различните нюанси на стъклото на Galaxy S6 и S6 edge.

Montblanc: Samsung и Montblanc продължават своето ексклузивно сътрудничество, обединявайки лукса и прецизната изработка на Montblanc с изключителните технологични иновации на Galaxy S6 и S6 edgе. Колекцията включва кейсове от естествена кожа и такива с капак, създадени в Montblanc Италия.

 

Screenshot 3

 

Ромеро Брито: Това е първото съвместно артистично сътрудничество на Samsung с получилия световна известност поп артист Ромеро Брито. Брито проявява своя характерен стил, изразен в живи цветове и експресивна образност, в уникални прозрачни кейсове за Galaxy S6 и S6 edge.

 

Screenshot 5

 

Ребека Минкоф: Като индустриален лидер на пазара на луксозни дамски чанти и аксесоари, обувки и облекло, нейният игрив и изпъкващ флорален мотив върху кейсовете елегантно подчертава красивия и иновативен дизайн на Galaxy S6 и S6 edge.

 

Screenshot 4

 

Burton: Burton подхранва разрастването на сноуборда по целия свят чрез своите разтърсващи продуктови линии за активни мъже и жени. Сега чрез колекцията за Samsung, Burton продължава своята линия, създавайки с впечатляващи защитни кейсове, вдъхновени от два от най-популярните принт-дизайна на марката.

 

Screenshot 6

 

###

За Samsung Electronics Co. Ltd.


Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтери, медицинско оборудване, мрежови системи, полупроводници и LED решения. Водещи сме и в пространството на Internet of Things, както и в нашите Smart Home и Digital Health инициативи. За нас работят 307 000 души в 84 страни с годишни продажби от US $196 милиарда. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален сайт www.samsung.com и официален блог global.samsungtomorrow.com.

Станете почитател на Класа