Дизайнът на новия Mac Pro на Apple подпали мрежата

В рамките на Световната конференция на разработчиците (WWDC), проведена в Сан Хосе (Калифорния, САЩ), Apple обяви в понеделник няколко нови продукта и услуги. По-специално, беше представен новият компютър Mac Pro, чийто необичаен дизайн веднага изпълни мрежата с находчиви подигравки.


Повечето потребители единодушно решиха, че Mac Pro 2019, който има процесор Intel Xeon, с до 28 ядра, съвсем прилича на ренде за сирене.


"Представяме ви новия Mac Pro, най-добрата машина за потребителите на Pro. Сиренето не е включено", казва снимка, споделена от потребител.


„Маркетинговата стратегия за новите Mac Pro се връща назад с 50 години към италианските стереотипи", казва друг.


Междувременно някои други интернет потребители сравниха новия продукт на Apple с радиатор.


Въпреки че основният фокус на мрежата беше върху дизайна на устройството, много потребители също се подиграха с цената на специалната стойка за Mac Pro, която ще струва $ 999.


„Колко трябва да сте луд да купите Apple стойка за $ 999, когато можете да получите такава от Amazon за $ 20", изръмжа един потребител.


От своя страна един потребител на Туитър припомня епизод от "Симпсънс", в който Омир показва устройство с интегрирано ренде за сирене. По този начин, известната серия отново доказа, че ражда пророчества, които с течение на времето се превръщат в реалност.


„Симпсънс" с успех предрекоха, наред с други неща, успехът на Доналд Тръмп за изборите през 2016 г., носителят на Нобеловата награда за икономика за 2016 г., кризата с Ебола и смъртта на няколко известни личности, а също и скорошната изненадваща загуба на боксьора Антъни Джошуа от Анди Руис.

Станете почитател на Класа