Миро лъгал всички за сватбата, оказа се, че двамата с Ели...

Миро лъгал всички за сватбата, оказа се, че двамата с Ели...
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    24.11.2022
  • Сподели:

В продължение на шест години Миро заблуждава всички, че е женен. Истината обаче е, че той никога не е сключвал реален брак. По документи певецът все още се води ерген, а церемонията, която скалъпи на остров Корфу преди шест години, е била пълна бутафория, без каквато и за било законна тежест.

 

Уж съпругата на Миро – Ели Златанов, всъщност, не е негова съпруга пред закона, а брака им е сключен само в гръцки храм и никога не е легализиран у нас. Това означава, че пред родните власти Мирослав Костадинов, както е цялото име на певеца, и неговата уж законна половинка Елица, не са семейство в действителност.

 

https://zdrave.to/media/source/202211/1669189165_zoazaoz.png

 

Според запознати двамата не са били влюбени, а ги свързва добро приятелство. Когато взели решението да се венчаят в гръцки храм, са се познавали вече от 11 години и са поддържали връзка от разстояние, пише "Уикенд".

Както е известно, израсналата в Перник Ели е ресторантьорка в британската столица Лондон. Миро пък се възползвал от финансовата й подкрепа много преди да я заведе в църквата на гръцкия остров. Бутафорната сватба била по негова идея заради семейството му, защото не смеел да признае пред тях, че няма никакво намерение да се венчае.

 

https://zdrave.to/media/source/202211/1669189332_miro_1.jpg

 

Семейството му било силно притеснено от слуховете, че предпочита компанията на мъжете пред тази на жените.

През годините името на звездата е свързано с много имена на популярни представители на силния пол, а родителите и сестра му били много чувствителни на тази тема, пише още изданието. Именно затова, за да ги успокои, той вдигнал сватбата, която е без каквато и да било реална стойност – само за шоуто.

Според някои не е имало дори и бутафорна сватба, а само сватбена фотосесия. Още след като показа снимките от церемонията, Миро разказа, че родителите му са се запознали с Ели в деня на сватбата. Булката закъсняла за церемонията, не било ясно дали не се е отказала.

 

https://zdrave.to/media/source/202211/1669189151_zip_11bab15f49fdae2b95d2781060296a01.jpg

 

Когато обаче все пак се появила, всички отдъхнали спокойни, а на партито бащата на младоженеца танцувал с булката и се разплакал от вълнение. Още тогава обаче Миро не скри, че бракът му няма стойност в България. Той призна, че е сключен само в гръцки храм, което означава, че е легален само в Гърция.

 
https://zdrave.to/media/source/202211/1669189150_768x432.jpg
 

Странно е, че Миро е избрал православна църква, след като самият той е протестант, което не променя факта, че брака е без стойност пред закона. За да го признаят в България, младоженците трябва да се разпишат в българско консулство в страната или направо да подпишат у нас.

Станете почитател на Класа