Глория предизвика люта завист с младока до себе си

Глория предизвика люта завист с младока до себе си
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    24.11.2022
  • Сподели:

Много родни популярни дами се оказа, че си падат по по-млади мъже, а ако две от тях се казват Глория и Анелия, ситуацията вече придобива съвсем друг вид. Поп фолк звездите предизвикаха люта завист с новите си половинки.

Глория наскоро показа новото си гадже, което според мнозина би подхождала по възраст повече на щерка й Симона. Както се казва обаче, любовта не познава граници. На фотоса двамата позират с букет червени рози, които по всяка вероятност са подарени на изпълнителката от мускулестия мачо. Пръв изказа мнение колегата й Азис, който категорично заяви, че са много красива двойка.

Припомняме, че последната публична връзка на Глория бе с бизнесмена Йордан Джермански, който дори й подари годежен пръстен. Приказката им обаче не просъществува дълго и двамата се разделиха, пише "Телеграф".

Колежката на Глория - Анелия също най-накрая обяви публично връзката си с хазартния бизнесмен Любомир Захаринов, с когото ту се събират, ту се разделят от половин година насам. Той също е по-млад. Но за разлика от мускулестия младок на Глория, който приковава вниманието, по-младия любим на колежката й често предизвиква иронични подмятания в мрежата заради не особено привлекателната си визия.

 

0asklohn

 

Новият любим на Глория е доста по-млад от нея, на около 35 години и се казва Добри. Откога датира връзката между двамата, не става ясно, но очевидно не е нещо мимолетно, щом изпълнителката е решила да го покаже на всички. Не всички обаче, са настроени като колегата й Азис, защото примата на родната поп фолк музика търпи и доста критики напоследък. "Тоя младок повече пасва на дъщеря ти! Излагате се вече", гласи един от недоброжелателните коментари за Глория. Но в друг пък се казва: "Така се прави! Направо сияе в ръцете на това младо момче".

 

https://zdrave.to/media/source/202211/1668933646_1444441.jpg

 

От години Анелия не се бе показвала с нов мъж, поне не и след раздялата си с Мартин Иванов, по-известен като Мартин Данона. По всичко изглежда обаче, че сега тя отново е на крилете на любовта.

Станете почитател на Класа