Няколко тайни, който ще ви накарат да заобичате позата "ездачка"

Няколко тайни, който ще ви накарат да заобичате позата "ездачка"
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    18.03.2023
  • Сподели:

Няма правилен или грешен начин да правиш секс. Някои го предпочитат стандартно, други по-разюздано, трети – извънземно. Каквито и да са вашите предпочитания, най-важното е половият акт да не ви кара да се чувствате несигурни в себе си и да не трябва да правите компромиси със себе си, пише bulnews.bg.

 

 

Някои жени предпочитат да са отгоре, защото това е един от най-добрите начини за достигане на оргазъм.
Когато е възседнала партньора си, това позволява на жената да контролира дълбочината, скоростта и ритъма на проникване, а като бонус – клиторът ѝ се трие в корема на мъжа, което само и единствено обогатява вагиналната кулминация.

Но ако не сте от жените, които си падат по позата на ездачката, вижте няколко тайни, които може да променят нагласата ви.

Не се отпускайте с цялата си тежест

Когато сте отгоре, теглото ви е в пъти по-тежко от това на партньора ви, без значение дали сте 48 кг с мокри дрехи, а той надхвърля 100. Не се отпускайте прекалено много, защото тежестта ви блокира движенията на мъжа под вас, възпирайки най-вече таза му. По-скоро поставете тежестта си върху ръцете или лактите си, позиционирайки ги отстрани на партньора си, а не върху него.

„Асансьорът“

Ако сте отгоре и имате силни ръце, поставете ги под задника на партньора си и внимателно повдигайте дупето му по време на секса. Това действие променя посоката на таза на мъжа и позволява по-дълбоко проникване и по-голяма чувствителност в шийката на матката, което може да доведе до по-интензивни оргазми за жената. Това също работи много добре при тантричната поза яб юм, при която жената е седнала с лице към мъжа в неговия скут, обвила с крака кръста му.

Лесен достъп до ерогенните зони

Когато сте отгоре, може лесно да достигнете до толкова много други чувствителни ерогенни зони, включително зърната и клитора. А когато комбинирате с усещането, носено от пениса във вагината, тази поза може да увеличи десет пъти вашия оргазъм.

Давай, каубойке!

Тази поза може да се случва в два варианта – в единия случай жената е обърната директно към лицето на мъжа, а в другия е с гръб към него. Както стана ясно, тя дава контрол върху скоростта и дълбочината на половия акт, а в допълнение на това получаваме стимулация и на клитора. Освен това независимо от вариациите на тази поза тя е една от най-удачните за кулминация, причинена от G-точката.

Използване на играчки

Тази поза дава още по-голям достъп на ръцете на партньора до клитора ви. Винаги може да поканите в леглото вибратори, специално проектирани за въздействие върху това вълшебно бутонче от женското тяло.

 
 

Станете почитател на Класа