Ирина Шейк се появи по бельо в Кан

Ирина Шейк се появи по бельо в Кан
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    26.05.2023
  • Сподели:

След като само преди броени дни обърнахме внимание за дръзкия избор на облекла на Ирина Шейк в Кан, тя сякаш реши да ни покаже, че може да бъде и още по-шокиращо секси. Защото моделът не се подчинява на никакви правила и за пореден път доказа, че създава свои собствени. Визията й в Кан определено може да бъде описана само с една дума - рискована.

 

 

След оскъдния тоалет от две части от Mowalala, състоящ се от семпло горнище, което едва покрива гърдите и прозрачната бяла рокля  без сутиен, Ирина Шейк беше забелязана да излиза от хотела си в Кан в тоалет, който не оставя много на въображението. Този път поне беше сложила сутиен.

 

 

 

Роклята ѝ се състои от прозрачен шифон с подходящи ръкавици и чорапи без пръсти, носен върху мрежест сутиен, закрепен с метална закопчалка, плюс бикини. 

Явно Шейк не забравя и за блясъка, което изисква едно такова събитие, защото носи бижу със скъпоценни камъни, което се разпростира по цялото й деколте, създавайки илюзията за огърлица. Тя завършва визията със слънчеви очила, високи обувки и ярко червени устни.

 

 

"Просто го направи", пише моделът под серията от снимки в Instagram на дръзкото си облекло. И по всичко личи, че се гордее с начина, по който изглежда.

Станете почитател на Класа