Внимавайте с думите си днес, казаното може да провокира нежелани събития

Внимавайте с думите си днес, казаното може да провокира нежелани събития
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    20.11.2023
  • Сподели:

Луната е в знак Водолей до 16:30 ч. на 20 ноември

Душата има нужда от нещо по-вълнуващо. Възможни са изненади. Собствените действия, поведението на други хора могат да бъдат доста неочаквани и необичайни.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Луната е на празен ход от 12:51 ч. до 16:30 ч. През това време избягвайте да се занимавате с важни дела.

В 16:30 ч. Луната преминава във водния и мистичен знак Риби до 19:21 ч. на 22 ноември.

Засилва се мечтателността, привлича ни тайнственото и мистичното. Уязвими са ходилата на краката. Да се избягват по възможност лекарствата и да се внимава с тях. Трябва да се знае, че сега алкохолът, цигарите, лекарствата и наркотиците влияят по-силно от друг път.

Лунен календар: продължава 7 лунен ден до 13:40 ч. на 20 ноември

7-ият ден от лунния месец активира магията на звуците, които могат да вдъхновяват и оживяват, но и да смачкват и рушат. Думите могат да галят като перце и да режат като нож. Внимавайте с думите си, защото всяка дума, която изречете има голяма сила. Казаното може да провокира нежелани събития в настоящето и бъдещето.

Всяка лъжа сега може да причини сериозни неприятности и проблеми. Не отправяйте клетви, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат негативни думи срещу вас. Полезно е да се занимавате с духовни дела и практики. Създайте положителна атмосфера около себе си и се предпазвайте от негативност.

Това е добър ден за всяко начинание. Можете да се посветите на домакинска работа или просто да се отпуснете. Можете да проявите малко физическа активност, но не претоварвайте тялото. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Белите дробове, гърлото, гласовите връзки сега са най-уязвимото място, но всички заболявания, получени в този ден, бързо ще ви напуснат.

Избягвайте спорове и други негативи. Обърнете внимание на думите, които сте казали на сън или някой друг ви е казал. Над тях трябва да поразмишлявате. Правилното им възприемане може да измени вашия живот или да внесе необходимата корекция, за да бъдете успешни и щастливи.

Следва 8 лунен ден от 13:40 ч. на 20 ноември до 14:05 ч. на 21 ноември

Съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всеки път възкръсва от пепелта. Същото се случва и с човека, както на психическо, така и на клетъчно равнище.

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на промените. Време за втори шанс, второ дихание. Може да възродите старите проекти, да ги облечете в нова форма. Ден за трансформация, алхимия и преображение. В този ден могат да възникнат нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да отреагирате. Не трябва да им оставяте време за развитие. За по-бавните хора времето е неблагоприятно, затова те трябва да проявят малко повече активност.

Нежелателно е да се гневите и да се нервирате в осмия лунен ден. Старайте се да не повишавате глас, да не се сърдите, да не обиждате. Не допускайте у вас да се появят негативни емоции. Необходимо е да запазите спокойствие. Избягвайте места, където има много хора. Лесно може да възникне емоционално напрежение. Пълното уединение също не се приветства. Добре е да се прекара денят в тесен кръг от близки, приятели, хора със сходни разбирания, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Не се препоръчва нито секс, нито подстригване.

 

Станете почитател на Класа