Участничка от "Игри на волята" се промени драстично след куп ужасни подигравки

Участничка от "Игри на волята" се промени драстично след куп ужасни подигравки
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    10.07.2024
  • Сподели:

Изключителна трансформация изживява една от най-интересните участнички в петия сезон на "Игри на волята" Никол. Дъщерята на Красимир Дунев, с когото влязоха заедно в риалити формата, стопи повече от 10 килограма с диета и здрави тренировки във фитнеса.

Промяната в живота на Никол Дунева идва веднага след като напуска арената на плажа в Царево, където протекоха снимките на последния сезон на предаването.

Още с първите епизоди на игрите върху Никол се изливат купища злоба и хейт за теглото ѝ, което не е като на някои от другите по-атлетични участнички. Макар и влязла сред претендентите за наградата от 100 бона като треньор по гимнастика, формата на Никол не издаваше по нищо, че има възможности да се бори с останалите претенденти, а нападките не закъсняха.

 

Участничка от Игри на волята се промени драстично след куп ужасни  подигравки (СНИМКИ) ᐉ Новини от Fakti.bg - Любопитно | ФАКТИ.БГ

 

"Свалих 8 кг в "Игри на волята". Боря се с този проблем от една година, тъй като имам хормонални проблеми с щитовидната жлеза и яйчниците - поликистоза. Бях минала на антидепресанти и качих 10 килограма за две седмици. Една година не можех да сваля килограми каквото и да предприемах", сподели щерката на сребърния медалист по спортна гимнастика от олимпиадата в Атланта 1996.

Никол отпада от "Игри на волята" след дуел с хапливата Виолета Стайкова.

 

Никол Дунев разкри кой е най-големият интригант от Изгубените

 

"Получавала съм лични съобщения, че желаят най-лошото на мен и на семейството ми, защото съм била боклук и нищо не ставало от мен. Плакала съм на такива неща, защото засягат не само мен, но и семейството ми", каза още в интервюто си след излизането от шоуто Никол.

След като отпадна от надпреварата Никол Дунев запретва ръкави, влиза във фитнес залата, минава на диета и за няколко месеца се стопява значително, влизайки в отлична форма.

 

Никол от "Игри на волята" разкри как баща ѝ Краси Дунев се държи с  гаджетата ѝ (ВИДЕО) | Actualno.com

 

"Един ден нямаше да издържа без четка за зъби и гримове в реалния живот. С въглен от жарта си миехме зъбите. Къпахме се в морето. Без шампоан за тяло и коса бях дни наред. Най-големият ми ад и кошмар в живота беше.", сподели още брюнетката. И допълва:

"Но се радвам, че ми се случи това, защото вече оценявам всеки залък, всяка капка вода, четката, леглото, покрива, семейството си и не мога да се оплача от нищо".

Станете почитател на Класа