Елтън Джон пикае в бутилка, защото наблизо няма обществена тоалетна

Елтън Джон пикае в бутилка, защото наблизо няма обществена тоалетна
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    10.07.2024
  • Сподели:

77-годишната поп легенда, който има синове Закари, на 13 години, и 11-годишния Илайджа със съпруга си Дейвид Фърниш, бил в Sugarkikz в Ница със синовете си и бодигард, когато почувствал, че природата го зове, но тъй като нямало обществена тоалетна, се твърди, че вместо това уринирал в пластмасовия контейнер.

Собственикът на Sugarkikz Райън Сукар обясни пред TMZ, че изпълнителят на хита „Goodbye Yellow Brick Road“ „се обърнал към охраната си и поискал бутилка“, след като научил, че няма тоалетна, и „направил няколко крачки встрани от другите купувачи и започнал да пикае в нея“.

 

 

Според изданието Елтън „изпикал малко по пода и помолил охраната си за кърпа, за да почисти бъркотията“, но собственикът на магазина останал „шокиран и разочарован“ от поведението му.

Сукар заяви пред изданието, че „нямал представа“ кой е певецът на „Candle in the Wind“, когато пристигнал в магазина му за обувки - който работи от три години - и трябвало да направи бързо справка в Google на място, за да разбере.

 

Image

 

Когато бизнесменът попитал Елтън с какво си изкарва прехраната, легендата на „Рокетмен“ - чието истинско име е Рег Дуайт - просто отговорил: „Аз съм Елтън Джон“.

В крайна сметка Елтън купил два чифта обувки за синовете си и позирал за снимки в магазина, една от които е получена от TMZ.

През 2023 г. Елтън завърши турнето си „Farewell Yellow Brick Road“ с концерт в Гластънбъри и се оттегли във Франция, но въпреки че заяви, че никога повече няма да прави турнета, той настоява, че това не означава пълен край на изпълненията на живо, припомня БГНЕС.

 
 

Станете почитател на Класа