Джулиана Гани получила изкушаващо предложение от Милко Калайджиев

Джулиана Гани получила изкушаващо предложение от Милко Калайджиев
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    10.07.2024
  • Сподели:

Силиконовата хубавица Джулиана Гани изненада аудиторията с любопитно признание за Милко Калайджиев. Чаровната блондинка разказа в подкаста "Не съм такъв човек" какво предложение е получила от мустака на Републиката, както го знаят в светските среди.

"Много пъти са ми предлагали да направя музикална кариера. Тук мога да спомена и Милко Калайджиев, който е открил едни от най-големите звезди на България. Той искаше да ми прави клип, да ми помага да изпея песните както трябва, да имам дори албум. Антон Стефанов, който е работил за "Пайнер", също ми е казвал, че трябва да вляза в компанията. Силвър също ми е предлагал да ми стане продуцент. Никога не ми е било страст, не съм имала желание. Ако се съберем някъде на купон винаги ще изпея нещо, ще се забавляваме. Но не го виждам това да е моето бъдеще - участия, дискотеки, да се прибирам сутринта", категорична е тя.

Но има и странични фактори, които не позволяват на Джулиана да бъде фолк звезда. Тя има специфичен глас, който трябва много да пази, а с тази професия това няма да се случи.

"Моят глас не го позволява, ако се пее на живо. Той е много специфичен. Етиен Леви казваше, че тембърът ми е като с прашинки пясък. Той ми е такъв по-дрезгав и от всяко нещо се влияе. Ако недоспивам и ми е супер изморено започвам да шептя и почти ми се губи гласът. Същото е и когато пия студени коктейли, ако супер много се ядосам и го преживея емоционално - застава ми буца в гърлото и пак си губя гласа. Супер много фактори, които влияят на това да не съм певица. Била съм на доктор и той ми каза, че гласът ми е специфичен и ми е слабо място, трябва да го пазя", обяснява известната силиконка, пише show.blitz.bg.

Самата Джулиана разкри, че непрекъснато е заливана от въпроси дали няма да става певица. Затова тя реши да признае дали ще има собствен пробив в музиката, и по-конкретно в поп фолка.

Станете почитател на Класа