Задава се нов начин за спортни залози, докато гледаме мач на живо

Задава се нов начин за спортни залози, докато гледаме мач на живо
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    23.05.2021
  • Share:

Излъчванията на живо са едни от най-атрактивните предложения, които хазартните компании предлагат на своите потребители. В комбинация със залозите на живо те дават възможност на играчите да покачат адреналина от играта и да се превърнат в част от всичко случващо се в реално време.

 

Bwin e един от най-предпочитаните букмейкъри у нас. Редица потребители се възползват от възможността да гледат live stream видеа, които им позволяват да са винаги в играта. Тази опция е супер подходяща за всеки спортен и хазартен ентусиаст, който трескаво гледа срещите на своя любим играч и/или тим, като за целта е необходима само bwin регистрация от България. Но това съвсем не е всичко. Чували ли сте за новата опция Watch & Bet? Ако все още не сте, то тогава е време да разберете за най-новата иновация в сектора, защото скоро всички букмейкъри може би ще я добавят в платформите си.

Какво представлява Watch & Bet?

Watch & Bet ще позволи на потребителите да правят своите залози, като същевременно гледат спортни stream-ове, които ще бъдат представени съвместно с наслагване на коефициенти на живо. Според компанията, разработила тази функция, спортните залагания на живо са все по-важна област от онлайн залозите и са “пътят” за растеж, както на индустрията в нейната цялост, така и на отделните букмейкъри индивидуално.

 

Хората са визуални същества и реагират много по-добре на визуални данни, в сравнение с всички други възможни форми за информация. Това важи с още по-голяма сила при спорта, където нивото на вълнение и удоволствие се увеличава, когато човек може да види действието, независимо дали това е на живо на стадиона, игрището или пистата, или гледането е посредством екрана на компютъра/телефона. Ето защо тази нова опция идва като естествен резултат от непрекъснатия стремеж за подобряване на клиентското изживяване в играта от страна на лидерите в онлайн хазарта. Новата функция ще бъде достъпна първоначално в двете най-големи спортни дисциплини, а именно - футбол и тенис.

 

0мач

 

От компанията смятат, че “новият плейър за стрийминг ще промени изцяло клиентското изживяване, като го “качи” на съвсем ново ниво или обяснено с три думи - то ще е бързо, лесно и забавно. Бързо, защото дава възможност на клиентите да видят действието и да реагират незабавно на видяното. Лесно, защото дизайнът е интелигентен и интуитивен. Забавно, защото това е съвсем нов начин да се наслаждавате на изживяването на спортни игри на живо и залагания.” Не можем да не се съгласим с казаното.

 

Компанията, която пусна тази опция в своята платформа, предлага на клиентите си достъп до над 85 000 спортни събития на живо и 100 000 състезателни събития от цял ​​свят всяка година. Това са внушителни цифри, които със сигурност ще бъдат двигателна сила и за редица други букмейкъри по целия свят с оглед по-нататъшното развитие на техните платформи. 

 

Хазартните компании безспорно трупат дивиденти от възможностите, които предлагат на своите потребители. Търговският модел за залагане и гледане в реално време се оказа изключително успешен за операторите на спортни залагания и ще продължи да им носи приходи, като ангажира все повече вниманието на аудиторията. Но и самите играчи се възползват от по-богатия каталог на букмейкърите и по този начин разнообразяват своето преживяване онлайн, както и покачват потенциалните си печалби. Именно заради това развитието на онлайн залозите е неизбежно.

 

Станете почитател на Класа