Променят движението в столицата

Въвеждат се промени в движението в София заради строителството на станция "Света Неделя" от метрото. Това съобщиха вчера от Центъра за градска мобилност. От 8 ч днес до 8 ч на 6 март се забранява влизането на автомобили по западното платно на бул. "Княгиня Мария Луиза". Движението ще се извършва по източното платно. От 6 март до 31 декември 2011 г. се забранява влизането на превозни средства по бул. "Княгиня Мария Луиза" между ул. "Пиротска" и бул. "Т. Александров". Движението ще се извършва двупосочно през паркинга пред ЦУМ. От днес до 31 декември 2011 г. се променят и маршрутите на трамваи 1, 7, 17 и 18. Трамваите 1 и 7 в посока Централна гара ще се движат до ул. "Алабин", през пл. "Македония", бул. "Хр. Ботев", ул. "Струга" и Централна гара.
Трамвай 17 ще се движи от жк "Обеля" по маршрута си до пл. "Възраждане", бул. "Хр. Ботев", ул. "Струга", бул. "Кн. Мария Луиза" до Централна гара. Трамвай 18 ще се движи в посока кв. "Орландовци" от руското посолство до ул. "Алабин", пл. "Македония", бул. "Христо Ботев", Централна гара, бул. "Кн.
Мария Луиза" и от ул. "Козлодуй" - по маршрута си. Закрива се "синя зона" и "служебен абонамент" от 8 ч днес до 19.30 ч на 31 декември 2011 г. по бул. "Хр. Ботев", между Централна гара и пл. "Македония" и по ул. "Алабин" - между "Македония" и бул. "Витоша".

Станете почитател на Класа