Баба и внуче паднаха в асансьорна шахта

Млада баба, водеща количка с внучето си на 1 годинка, е полетяла в асансьорна шахта в бившата 4-та поликлиника в Бургас. Източник на Флагман.Бг твърди, че е станал свидетел на инцидента. Гледката е била страшна. Той е видял, че жената е натрошена цялата и е извадена като полутруп. Тя е откарана в реанимация на МБАЛ-Бургас и е в кома. Не знаем какво е състоянието на бебето.
Жената е повикала асансьора за инвалиди в поликлиниката, за да може да влезе в него с количката. Асансьорът обаче спрял на горен етаж и поради слабото осветление в коридора тя не видяла, че всъщност бута количката в празно пространство. „Пациентката е в тежко състояние, от ж. к. "Славейков" е, но не можем нищо повече да ви кажем, бебето не е при нас", казаха от Спешното.
В момента полицията разпитва управителя на болницата д-р Драгнева. Разпитите се водят от служители на Второ РПУ-Бургас и ще продължат още няколко часа. Проверявани са договорите за поддръжка, които здравното заведение е направило с асансьорната фирма.
Пострадалата жена е 51-годишната Ваня Колева. За щастие бебето няма сериозни наранявания, момченцето е добре, съобщиха от полицията. Бургазлийката е в травматичен шок, уточняват медици, цитиран от "Флагман".

 

Станете почитател на Класа