Грандиозна издънка на ПП ще изложи България пред ЕС, остават броени дни

Грандиозна издънка на ПП ще изложи България пред ЕС, остават броени дни
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    04.05.2024
  • Share:

Съвсем друг път трябваше да имаме, но такива си ги избираме. На Денков му е крайно необходимо да има един човек, който да говори вместо него пред публика, говорител, за да се спести този ступор, в който той редовно изпада. Раждат се скандали и напрежения, вместо да се успокоява положението, това заяви доц. Татяна Буруджиева в ефира на БНТ.

 

 

 

В тази предизборна кампания ще се получи така, че хората ще искат тя да мине, да замине и да се махне по-бързо. Хората не искат такива избори, осеяни постоянно със скандали и с абсолютна липса на всякакво политическо послание.

Създава се усещане, че държавата е тяхна, на тези политици, добави още доц. Буруджиева. И не пропусна да се изкаже за Ицо Хазарта, който беше номиниран за евродепутат от "Продължаваме промяната".

 

 

"Страхотно е момчето, Ицо Хазарта, пее добре, но с какво се е прославил в държавата ни? Какво е постигнал, какви езици знае, какво може?! Как става той европейски депутат, при условие че за това се изискват редица качества и селективността е много сериозна по целия свят?

За да може да излезе един човек и да свърши работа, първо трябва да има качествата да създава мрежи и контакти. Само създаването на някаква общонст може да реши проблем в България! Иначе за какво отива, за по-добро пенсиониране ли?!", заяви Буруджиева.

Относно изборите - ще дам един аргумент на хората, които биха казали: "Защо ми е да гласувам, няма смисъл?" Като отидете да гласувате, дори и да нямате сигурен избор, трябва да знаете, че с избора си със сигурност ще объркате сметките на политиците. Ако не гласувате, това няма как да се случи, добави още Буруджиева.

 

 

"Ние сме отвъд кризата, шанс за промяна няма. Тези хора закопаха всякакви шансове за такава! Българите са умни хора, добре разбират това. Светли празници идват, време е да си припомним някои основни човешки ценности. Вместо това ни забавляват с някакви евроатлантически ценности! Няма такива ценности! Ценностите са общочовешки, другото са измишльотини!", категоричен е и Кънчо Стойчев.

Въпреки всичко трябва да се гласува, има смисъл. Но за честните, за тези, които не крадат. Не е лесен избора, но трябва да го направим", допълни Стойчев.

Демокрацията има своите ограничения, но още в древни времена мъдрите хора, Платон, Аристотел, Сократ, са писали, че демокрацията води до олигархия. Тогава са използвали и ротационно управление. Теглил се е и жребий.

Сега ние вместо да избираме, определим с жребий 240 души, ще имаме много по-добър резултат, добави още той.

 

 

"Има и политически сили, и партии, и процеси, които запушват възможността за промяна. Всеки се крие от всеобщото неодобрение", съгласи се с колегите си и Георги Киряков. И добавя:

"Едни и същи хора, няма политици, няма идеи. Нищо ново не се случва и на хората им писна".

 

 

Станете почитател на Класа