Коафьорът на Анджелина Джоли изпробва нова боя

Сърбежът, миризмата на амоняк и всички други неприятни усещания, които предизвиква боядисването на косата, в близко време няма да ги има. Това стана ясно, след като L'Oreal Professionnel представи и пред българските си клиентки новата боя за коса на авторитетната марка на промоция в Cineplex. Масовото приложение на новия продукт стартира в средата на май в над 200 салона по цял свят . L'Oreal Professionnel гарантира пълно покритие на бели и упорити коси. Без миризма на амоняк и прекалено много парфюмни съставки. Резултатът от самото боядисване? Приятно и нежно изживяване, което предизвиква релакс.
След старта на новата кампания в Челси много от колористите вече изпробваха боята. Между тях и Тед Гибсън - звезден специалист по красота на Анджелина Джоли и Ан Хатауей. Неговият най-сръчен колорист, Джейсън Бейк, изпробва в салоните на Ню Йорк новата формула. „В продължение на години дамите правеха компромис в името на цвета на косата си. Те имаха неприятни преживявания в салона - миризма, болка... дори и здравето на косата бе повлиявано от амоняка. Моята мисия е да осигуря на клиентите си приятно изживяване и то ще е факт благодарение на новата формула на L'Oreal Professionnel“, казва Гибсън.
Блестящият и наситен цвят издържа до 28 пъти измиване на косата. След боядисването благодарение на патентования комплекс от фибри косата има невероятен блясък и мекота. Nutri shine балсамът с алое вера и зелен чай, нанесен след боядисването, повишава блясъка на косата до следващото боядисване.
Къде се крие разковничето на промяната? В технологичната иновация ODS /Oil delivery system/ ИНОА. Тя осигурява оптималния комфорт за кожата на скалпа. А самата цветна палитра предлага богат избор от нюанси, които могат да се съчетават за постигане на най-подходящия нюанс.

Станете почитател на Класа