Нибиру ще унищожат половината човечество в началото на август

Мистериозната „Планета Х», носеща се към Земята, може да предизвика смъртоносно цунами и суперземетресения в началото на август

Изследовател твърди, че гравитационното привличане на непозната планета ще предизвика природни бедствия, които ще унищожат половината  човечество, пише thesun.co.uk.

Конспиролозите отдавна смятат, че «Планетата Х» и придружаващият я планетарен клъстер ще доведат до смърт и разруха на Земята. Изследователят Дейвид Мийдс казва, че цунами могат да унищожат нашите градове при приближаването и към Слънчевата система.

Изследователят дейвид Мийдс смята, че гравитационното привличане на “Planet X” (вероятно става дума за митичната звезда Немезида) ще доведе до цунами със скорост от 740 мили в час и земетресения с магнитуд 9,8 по скалата на Рихтер.

Той смята, че след бедствието ще оцелеят само 50% от хората на Земята.

Конспирологът, написал книгата «Планетата Х» – Пристигането през 2017», също така е определил и точния месец, по време на който, според него, всичко това трябва да се случи.

Той казва пред Daily Star:

“Ние сме в непосредствена опасност. Времето се променя в резултат на плазматичната електромагнитна връзка между планетите. Ние ще се сблъскаме с необичайно лошо време, бури, вулканична и сеизмична активност. Очаква се, че през август тази година ще има земетресение с магнитуд най-малко 9.8 по скалата на Рихтер. Има супервулкани – такива като Мауна Лоа в Хавай. Когато това се случи, ще се създадат супер-цунами, които ще се насочат към Япония, източното крайбрежие на САЩ и Южна Америка със скорост 740 мили в час. На Азорските острови също има вулканични острови, който може да се разрушат и да насочат цунами към източното крайбрежие на САЩ“.

Той добавя:

„Други важни събития ще се случат по време на самото преминаване (“Planet X” ) през октомври и ще включват изригване на коронарна маса на Слънцето. Това събитие ще се отрази на електромагнитната мрежа на Земята и ще измести полюсите с 30 градуса. Това ще доведе до огромни цунами защото водите на океана ще излязат от своя басейн“, каза той.

“Тогава облак от отломки, които следват системата, ще създаде множество удари на астероиди, но това е по-вероятно през октомври.“

Дейвид отдавна е убеден, че Планетата Х ще доведе със себе си „седем  въртящи се около нея тела“, включително и голяма синя планета, наречена Нибиру.

За експертите ще е трудно да забележат обектите заради ъгъла на приближаване на клъстера към Земята.

Дейвид смята, че някои хора вече изграждат бункери в очакване на катастрофата.

Дейвид счита, че вулканични острови в Азорските острови в Португалия може да се взривят и да предизвикат цунами.

Той също така смята, че Доналд Тръмп знае какво може да случи, и казва:

„Инсайдери сключват договори за изграждане на геодезически куполни домове, които могат да издържат на силата на ураганни ветрове. Американските агенции знаят за тези предстоящи събития от 30 години, но знанията са били разделени и скрити така, че за това знаят по-малко от 30 или 40 човека.“

„Президентът Тръмп може да е бил запознат със системата на Planet X, за което той говори във  встъпителното си  слово, встъпвайки в длъжност.

Той каза: „Ние ще  разкрием тайните на дълбокия космос.“

„Аз лично смятам, че Тръмп знае всичко. Той просто е говорил кодирано за тези от нас, които наблюдават това, което се случва. “

Станете почитател на Класа