Дженифър Анистън обяви Теру за най-секси мъж

Дженифър Анистън може спокойно да спечели и титлата „най-усмихнатата жена". Актрисата не спира да показва белите си зъби, а причината за това е годежът ѝ. Хубавицата с гордост пъчи навсякъде големия си диамантен пръстен малко преди сватбата, която се очаква да е до края на тази година, и все по-смело коментира личния си живот.
Сияйната Анистън определено успя да забрави неуспешния си брак с Брад Пит и превъзмогна факта, че бе заместена от друга жена, защото сега е единствената в сърцето на любимия си Джъстин Теру.
„Джен все още не може да повярва, че най-накрая има страхотна връзка. Тя не очакваше, че отново може да се влюби и беше изненадана, когато това се случи", издаде приятел на актрисата от „Приятели" пред сп. „Star".
Изминаха седем години, откакто Пит я заряза заради колежката им Анджелина Джоли и едва сега Джени вече не се сеща с болка за онези времена. „Откакто е с Джъстин, тя гледа само напред към бъдещето си с него", допълни друг източник пред списанието.
Не само емоциите обаче са това, което задържа Анистън до мъж като Теру. Оказва се, че химията помежду им е голяма и сексът е повече от страхотен. Самата Анистън без свян го заяви публично и добави, че по време на почивката им в Париж преди няколко седмици не са правили нищо друго освен любов.
„Джен не спира да хвали мъжкото достойнство на Джъстин и да повтаря, че той е най-чувствителният и еротичен мъж, с когото е излизала. Тя дори каза, че той е много по-добър в леглото от Брад", добавя нейна приятелка.

 http://www.dnes.bg/

Станете почитател на Класа