Новият съюз на Яне Янев получи подкрепа от САЩ

Кандидат-конгресменът на САЩ Даниел Халоран изпрати поздравителен адрес до РЗС във връзка с новосформираната коалиция „За Ред, законност и справедливост Янев – Марешки”.

"Считам партия „Ред, законност и справедливост" като мой приятел и съюзник в управлението. Напълно споделям целите на РЗС за превръщане на България в по-просперираща и свободна страна", пише Халоран в поздравителния си адрес.

"След два дни в нашата страна ще се проведат президентски избори - вероятно най-значимите избори в живота ми до сега. Като отбелязваме демокрацията в Америка чрез отиване до избирателните урни и упражняване правото на глас, аз призовавам приятелите си от България да направят същото като подкрепят партия „Ред, Законност и Справедливост". Възхищавам се на решимостта ви за реформиране на България, пренаписване на конституцията и създаване на икономически растеж във вашата страна.

Като уважаван член на Републиканската партия в Ню Йорк, искам да подчертая, че имате подкрепата и доверието ми за извеждане на България към по-добро бъдеще за всички нейните граждани. Желая ви много късмет във вашето начинание и вярвам, че коалицията ви ще получи подкрепата на българските граждани".


Copyright © CROSS Agency Ltd.

Станете почитател на Класа