Национален аграрен семинар в "Албена"

Министерство на земеделието и храните ще участва с информационен щанд по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. на Националния Аграрен Семинар от 22 до 24 ноември 2012 в Курортен комплекс Албена – хотел Фламинго.


Форумът се организира със съдействието на Министерството на земеделието и храните и Държавен фонд Земеделие. Организатор на проявата е от Добрички панаир АД  и със своята осемнадесет годишна история  



Националния Аграрен Семинар е доказал своето водещо значение и ефективност, като място за запознаване с новостите в бранша и установяване на трайни полезни контакти. През дните на  форума се  събират земеделски производители и фермери от цялата страна, председатели на кооперации, научни институти, браншови организации,  както и  фирми, обслужващи аграрния сектор от България и чужбина. Участниците в семинара имат възможност да представят пред аудиторията  своите конструктивни предложения, да очертаят възможностите за партньорство и параметрите на сътрудничество. Осъществяването на такъв ползотворен диалог превръща Националния Аграрен Семинар във инструмент и фактор за разрешаване на съществуващите проблеми в сектора селско стопанство .  



На информационния щанд на МЗХ експерти ще запознават участниците в семинара с начините за инвестиции и финансиране по ПРСР. Те ще информират за новостите по мерките, засягащи всички сектори в земеделието както и за предстоящия прием на заявления по мерките от Програмата и ще раздават информационни материали .


Станете почитател на Класа