РЗС изпрати още един от „героите” си в политическото небитие

„Ред, законност и справедливост" приема като своя заслуга подадената днес оставка на Андрей Иванов. Ставаме свидетели на безпрецедентен случай, при който висш партиен функционер се оттегля от политиката въз основа на подадени срещу него сигнали с данни за имотното и финансовото състояние, включително за данъчни нарушения, "пране" на пари и конфликт на интереси.

С отстраняването на Андрей Иванов от председателското място в Столичния общински съвет и от председателското място в ГЕРБ - София всъщност се потвърждават и съмненията, посочени в подадените от РЗС сигнали. Това ни дава увереността, че рано или късно корупционните разкрития водят до съответните последици. И все пак по-добре късно, отколкото никога!

Убедени сме, че от обект на корупционни скандали Андрей Иванов съвсем скоро ще се превърне в субект на българското правосъдие. Защото освен морална оценка за своята дейност, корумпираните политици трябва да чуят и оценката на Темида.

След Андрей Иванов РЗС има нов приоритетен списък. По него ще работим докато доведем лица като Румен Овчаров, Меглена Пръмова, Даниел Вълчев, Трайчо Трайков, Дамян Лазаров и обръчите от фирми около тях до статута на А. Иванов - да бъдат основни герои на съда и прокуратурата и г-н Никой в българската политика.




Copyright © CROSS Agency Ltd.

Станете почитател на Класа