Дневен хороскоп - 26 март

ОВЕН 21.03 - 20.04

Афирмация: "Енергията ми е градивна, идваща от неизчерпаемия Източник на Живота и тя работи в синхрон с душата ми!" Денят е с добър потенциал, но бъдете неотстъпчиви и стремителни на действията си! Днес ще се сблъскате с противоречия на работното си място, а по-късно е напълно възможно да ги пренесете в дома си и с това да получите неодобрението на близките? Бъдете последователни в задачите си и не се водете по чуждо, съмнително за убежденията ви мнение, което само ще обърка настоящите приоритети. Дайте си ясна сметка за ангажиментите и се постарайте открито да говорите за проблемите! Наблегнете на светло-озарените тонове на лилавото и кафявото!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Афирмация: "Днес приемам избора на моята Душа, защото тя е моята истинска и знаеща същност!" Бъдете последователни и стилни в делата си и взаимоотношенията! На повечето ще им е трудно да се вместят в плановете си, а това не означава, че няма да се зарадвате на успех отстрана на финансова гледна точка - идва алтернатива за работа?! Препоръчително е добре да огледате бюджета си и едва тогава да предоставяте обещания на любимите си хора?! Обаждане отдалече ще скрепне контакта към позабравен човек. Предстои радост на любовния фронт, но спонтанните флиртове не са препоръчителни! Акцентирайте над свежите пролетно-зелени, розови или светло-сини цветове!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Афирмация: "Съсредоточено съм убеден/а, че замисленото от мен ще се осъществи с вяра!" Проявете уменията си и не обръщайте внимание на тривиални проблеми, които днес не можете да решите, поради актуалност на належащи други! Потърсете близки контакти в работата и се опитайте да засилите динамиката на професионализма си. Предоставя ви се шанс за значими преговори, определящи промяна в заплащането, но бъдете деликатни и сговорчиви! Срещата ви с високопоставена личност е извънредно ползотворна, ако проявите деликатно изслушване и стил на поведение! Позитивен тонус и късмет ви носят загадъчно-оранжевите и тъмно-сините тонове!

РАК 22.06 - 23.07

Афирмация: "По подходящ начин излъчвам енергия на светлина и любов, които са причина и следствие!" За повечето, денят ви задава успехи делово, а и романтика?! Ще успеете да придвижите доста напред работните си задачи, като дори ще ви осенят вдъхновени идеи със скорошно приложима възможност! Проявете изисканост и деликатно поведение, когато разговаряте с висшестоящи. Днес ви е отредено за постигане на вътрешна хармония и поглед към красотата! На много ще им се иска да променят излъчването си и да се освежат с нова козметична линия, подчертаваща вкуса им. Обърнете повече внимание на любимите си хора и им дарете обич! Препоръчително за сила и увереност е леопардовото съчетание на жълт с топло-кафяв нюанс!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Афирмация: "Избирам да съм тук и сега, за да докажа своята част от космическия поток на Съзиданието!" Приложете умело изискванията си и следете комуникацията си?! С дневното си самочувствие е възможно да раздразните околните, разбира се не безпочвено?! Бъдете по-естествени и премерени в поведението си, макар и да не чувствате равноправие в дневните си контакти. Много внимавайте в стремителното си откровение и посветете деня повече на себе си, като направите и необходимата си градивна равносметка?! Предвиждат се флиртове и обгрижващи суетата ви комплименти - насладете им се! Съчетание на светло-кафяво и наситено-зелено ще ви донесат сигурност и пролетно самочувствие!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Афирмация: "Силата ми на обич се изразява тук и сега, защото съм поток на вечна светлина от хармония и любов!" Мобилизирайте мислите си и не давайте поводи за обсъждане на интересите ви! Днес не сте отдадени на работата си и това не остава незабелязано, но имате и право да изисквате?! Ще изтърпите критично отношение към неизпълнени обещания и това ще ви накара сериозно да се замислите за неспазените делови срокове, а някои от вас ще нарушат потенциала на близко приятелство. Приятелите се открояват в трудните моменти! Задават се противоречия в любовта, изразени между постоянна връзка и странични вълнения?! Координирайте емоциите си! Душевна красота ви носят искрящо-сините и тъмно-червените цветове!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Афирмация: "Старателно се доверявам на интуицията си и на видимите факти, които са дневните ми поуки!" Подходете стриктно и правилно към служебните си и домашни задължения! В забързания дневен ритъм и посредством съдбовни обстоятелства, ще осъзнаете истинската значимост на нещата и повечето от вас - странно ще побързат да променят посоката - в готовност за поемане на предизвикателства и доказване на правотата си?! Всяка крачка напред ще зависи единствено от собствените ви усилия. Не се надявайте на обещана помощ, защото страничната намеса в делата ви може да се окаже неподходяща и като нищо - безсмислена! Като цветове, силни позиции ви даряват вишневото и сребристо-бялото!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Афирмация: "Решително се концентрирам върху позитивните ситуации, като извличам от тях ползотворни уроци!" Чрез усърдието си в работата, постарайте се да създадете слънчево впечатление на околните! Вдъхновени от романтични мечти, а някои и от спомени, днес трудно ще се систематизирате към задачите си?! Имате нужда от споделени контакти, подкрепа и съпричастност към настроението ви! Бъдете много внимателни в изблика си на емоционална еуфория и преосмисляйте думите си, тъй като за много от вас, деня ще се окаже решаващ в подбора на стойностни приятелства! Не правете прибързани изводи в любовта, а проверявайте достоверността на убежденията си! Цветовете в розово,бяло и светло-зелено презареждат чакрите ви!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Афирмация: "Съзирам прекрасни хора, които подкрепят моите изискани идеи и създават път към целите ми!" На определени им предстои добро стечение на обстоятелствата, като не са изключени и известия за финансови постъпления! Положете повече усилия за себе си, в подкрепа на дневните си ангажименти и ако е възможно още от началото на деня оформете плановете си по приоритет и значимост?! Вероятно днес ще се дистанцирате от една мечта, касаеща лични копнежи и евентуална любима среща. Пренатоварването и напрежението са ви дневни спътници, но вечерта е изненадващо приятна?! Ако искате повече хармония, то акцентирайте на изчистените виолетови цветове и сребристо-белите!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Афирмация: "Налагам си да вярвам в себе, като уверено знам, че дневните знаци сами ще ми подскажат правилната посока!" Имате работни шансове да докажете истинските си целенасочени действия, да бъдете добре приети и разбрани! На някои предстои договаряне за нова служба?! Днес обърнете акцентно внимание на най-дребните сигнали на тялото и не е за пренебрегване да изберете профилактичен преглед?! Движете се повече и се разходете из парка или директно в природата - нужно ви е дълбочинно осмисляне на романтичните детайли в любовта, доскоро представляващи обемен нюанс на щастие. Не се приемайте за жертва, проявете търпение към партньора и се опитайте да се изясните! Облекло в небесно-синьо и златисто ще ви дари с ведро настроение!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Афирмация: "Днес предпочитам да хармонизирам и профилактирам тялото, ума и душата си с позитивни мантри за дневно благополучие!" Разсейте притесненията си "дали ще се справите" и действайте уверено към задачите?! Очаква ви много работа, която принципно отлагахте за по-подходящо време! Нарастват ангажиментите ви, а заедно с тях и алтернативите към предложено от близкото обкръжение сътрудничество. Ще привлечете съмишленици, но е препоръчително да им предоставите план и за вашите очаквания, следвайки интересите си. Градивни и взискателни бъдете! Съберете сили да издържите на темпото, но бъдете и всеотдайни към половинката си! Добра кондиция ви създават тъмно-червените и озарено-сините тонове!

РИБИ 20.02 - 20.03

Афирмация: "Не отдавам значение на дневните си преживявания, тъй като веднага ги трансформирам в сила, мир, хармония и любов!" Помислете какво можете удачно да промените в работния процес, като се опитате да приложите и част от идеите си?! За повечето от вас е валидно самочувствието през деня и удоволствието от срещи с позабравени приятели! Някои ще имат възможност да посетят любими места, да се заредят с пролетна красота и да се насладят на приятна компания. Единствено се пазете от лекомислени постъпки, за които ще бъдете леко манипулирани? Съобразете се със задаващ безобиден флирт, който може да се окаже притеснение в любовта и специално към настоящите ви намерения! Изберете полетното съчетание от светлите цветове на слънчевия спектър!

Станете почитател на Класа