Дневен хороскоп - 19 април

ОВЕН 21.03 - 20.04

Девиз: "Цялостно следвам празничните си намерения!" Бъдете съобразителни в действията си днес, така ще разгърнете умения и ще научите нещо ново?! Ревизирайте добре контактите си на общуване с околните и внимавайте с някои шеговити флиртове?! Вашият чар привлича и непорядъчни хора, склонни да се възползуват от нивото на интелекта ви! Насочете деня си към позабравено хоби и не пропускайте важните срещи. Вашата активност и решителност, както и способността ви да се доверите на предоставените възможности, дарява същността ви с позитивно-хармоничен нюанс на самочувствие и стил! Благодатно посрещане на Възкресение Христово!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Девиз: "Избирам ползотворните за мен празнични моменти!" Подкрепени сте от планетите! Денят е благоприятен за преосмисляне на плановете и поставяне на ново начало на приоритетните задачи?! Препоръчва се да посветите на неотложните си ангажименти и заедно с тях коригирайте отправените задължения към вас, предимно от най-тесния си кръг?! Препоръчително е сами да оцените правото си на уважение и релакс. Не правете бързи компромиси, ако не се налага? Насочете усилията си към срещи и разговори с хора, които могат да са ви полезни за материалното и професионалното ви благополучие, не само в настоящето. Благодатно посрещане на Възкресение Христово!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Девиз: "Принципите ми са към водещо-избраната насока!" Необходима е толерантност и видима активност в домашната работа, в предвид приготовления за Празника! Повечето от вас ще са въоръжени с търпение към близките, с цената на което ще постигнат разбирателство с любимите си хора и ще сте удовлетворени! През този ден може да се занимаете с празничното доукрасяване на жилището си, както и да приготвите домашни кулинарии. Възможните пътувания са от интерес и получаване на информация към целенасочена дейност. Ако вие действате планомерно и последователно, бързо ще отстраните суетата и неустойчивостта на възгледите си. Вълнуваща вечер с любими хора! Благодатно посрещане на Възкресение Христово!

РАК 22.06 - 23.07

Девиз: "Във Вселената всичко е любов, в която вярвам!" Съчетайте домашните си ангажименти с други полезни аналогии и се насладете на взаимна романтика! Озарени от сантиментално-силни чувства, много от вас ще се почувстват тъжни и неподкрепени в плановете си?! Други от вас, точно днес по всякакъв начин ще преследват усещанията на сърцето си и няма да изпитвате ограничения в мечтите си. Трепети и изкушения ви отнасят доста напред в смелостта на решенията си?! Благодатно обзелата ви енергия действа упорито над сетивата и дарява любовта ви с кулминационен етап! Овладейте емоциите и се заредете с озарена красота на вярата и надеждата, разходете се, поговорете с добри хора! Благодатно посрещане на Възкресение Христово!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Девиз: "Избирам цялостния си контрол в емоционален аспект!" Не бързайте с крайните празнични решения?! Изправени сте пред алтернатива на избор, относно акцентни в домашни приготовления или пътуване с любим човек?! Интуицията ви, заедно с чувствителността впечатляват, дори самите вас?! Ще разберете, че сте имали право относно някои предварителни размисли и двоумения? Решителността и напоритостта ви помагат да влияете на околните, приемайки ответните им реакции. Възможно е да откриете в себе си съвсем нови действени аналогии, за които не сте и предполагали?! Имате потребност да ви разбере и подкрепи половинката! Благодатно посрещане на Възкресение Христово!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Девиз: "Излъчвам любов и приемам празнично озарение на доброто!" Не отлагайте радостната си инициативност! Ако се заемете сериозно с дневните си ангажименти, възможно е да постигнете приказна обстановка?! Озарени сте с усмивки и от прилив на сили! Набелязаните планове са успешни, а интересни контакти ви създават възможност в бъдеще да се придвижите в обществото. Всичко, за което се захванете има своята значима стойност и сега му е момента за проявени способности! От сложните и заплетени ситуации може да извлечете полза, а това ви дава допълнителен стимул за амбиции, и стремително окриля мотивациите и удовлетворението. В любовта не бързайте с обещания и ултиматуми! Благодатно посрещане на Възкресение Христово!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Девиз: "Днес ще даря любов на ближните си, но и ще балансирам обичта си!" Ще ви се иска да докажете неотразимост и да ви забележат подобаващо?! Не бива, заради чужди идеи и странни приятелства да употребите прекалено активните си празнични действия с неоправдани очаквания?! Съблазните и изкушенията ви предизвикват, но е препоръчително да се отдадете на спокойни, красиви занимания и празнично съзерцание. Не е изключено това да доведе до конфликт с някои хора, но вие умеете да сдържате емоциите си и да не се поддавате на страсти! Създайте си собствен план за отмора, дори за някои от вас да е уединение, с преценка на личен живот в нова насока! Благодатно посрещане на Възкресение Христово!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Девиз: "Днес разглеждам нещата от позитивната им страна!" Някои домашни аспекти ви водят до противоречия, но в крайна сметка се оказвате прави и успявате да създадете мир и хармонична празнична атмосфера?! От вас зависи да споделите плановете си и ако е допустимо и удобно да ги съчетаете с подходяща , значима за вас компания?! Денят е благоприятен и ви носи спокойствие, но ако изберете пътуванията трябва да сте внимателни и да не приемате комбинирани оферти в съчетание на страничните предпочитания, за да не се окаже, че не си е заслужавало?! Не трябва да обещавате нищо, което трудно може да изпълните! Важните ангажименти днес, ако решите можете да ги пренасочите към консенсусно изпълнение с половинката си! Благодатно посрещане на Възкресение Христово!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Девиз: "Чувствам се уютно сред домашните си, също като извор на благополучие!" Понякога, по отношение на комуникациите проявявате забележителна мъдрост?! Поведението ви също е очарователно. Този ден е изпълнен с динамика, през който радостите, съмненията и тривиалните проблеми ще се редуват през цялото време! За това трябва да бъдете концентрирани и внимателни към радостните събития. Не загърбвайте задълженията си, за да не давате повод за излишни приказки по ваш адрес?! Овладейте нервите и намерете време да се отдадете на някое любимо занимание: една празнична разходка, пазаруване или творческо хоби - това е предпочетена отмора за вас, отдавайки се на усещанията си за любов,светлина и добрина! Благодатно посрещане на Възкресение Христово!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Девиз: "Мисля решително, позитивно и целенасочено - в Душата ми е празнично и слънчево!" Необходимо е да се мобилизирате на разумна вълна! Занимавайте се само с актуалните си ежедневни занимания, защото всичко останало може да ви дойде в повече?! Пазете се от необмислени емоционални постъпки, които биха довели до непредвидими ситуации. Може да ви се наложи усилено да защитавате възгледите си и принципите си, съгласно дневните празнични обстоятелства?! Препоръчва се релаксация и зареждане с положителни, радостни емоции. Посетете любимо място, общувайте с приятели: това може да ви освежи и наведе на нови градивни мисли, с успешен финал на някои предпочитания! Подкрепете здравето си с красиви, благотворни деяния! Благодатно посрещане на Възкресение Христово!
ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Девиз: "Вселената ме дарява с празнично изобилие!" Ще има за какво да стигате до крайни решения, но щадете силите си, като намерите и аналогии за градивните ви щастливи проекции?! Днес е удачно да общувате с познати, приятели и близки хора! Преследвайки скоро започнат проект - определени от вас ще постигнат напредък, радващ ги дълго време. В дома ви сте с неотразими действия и за пример! Поради доброто стечение на възможностите, неочаквано и доста благоприятно разрешавате личен проблем?! Не се двоумете и не отлагайте предложение за някои съвместно, пролетно-прекарани значими мигове. Обърнете внимание на себе си, защото предприетите срещи налагат да сте в добра форма, със стилен маниер и обич! Благодатно посрещане на Възкресение Христово!

РИБИ 20.02 - 20.03

Девиз: "Доверявам се на празничната потребност да върша позитивни дела!" Добрината ви е изворна и я превръщате в "магнит" за околните?! Съчетали делата си с домашни инициации, доста от вас сте загрижени за близки и приятели, а на мнозинството ще им се иска с вълшебство да променят обстоятелствата така, че да дарят благини, любов и много лъчезарни емоции през този ден?! Трудно ви е да преодолеете каквото и да било съпротивление от битов характер, а колкото и странно да изглежда, интуитивно избирате да сте полезни, което ви зарежда?! Изпитвайки търпението си, вие засилвате стремителната си мощ и активирате позиции на устойчивост! Творческото усещане на повечето, ги отвежда в рая на приказни светли идеи! Благодатно посрещане на Възкресение Хри

Станете почитател на Класа