×

Message

Error while downloading file File not found on server

Error while downloading file File not found on server

Error while downloading file File not found on server

Азис втрещи от болницата

Поп фолк идолът Азис този път направо втрещи с решението си как да влезе най-бързо и сигурно във форма, без дори да си мърда пръста. Потвърждението дава самият той в прелюбопитно видео в социалната мрежа.

 

Изпълнителят, който винаги е шокирал обществеността с визията си, този път предизвика истинско цунами в реакцията на феновете си с това, което показа. Но не, не това, че се прави на пластичен хирург предизвика всеобщо изумление...

 

 

"Оформяне и уголемяване на бицепс със специален материал на основата на гел от хиалуронова киселина. Само след 30 минути интервенция спестяваш години блъскане и труд в залата. В никакъв случай не искам да омаловажавам резултатите от фитнеса, напротив.

Тренировките са адски важни и полезни, но при мен ръцете бяха най-слабото звено и каквото и да правех не растяха.Тук се намеси моят месия - Др. Николай Георгиев. Този художник на медицината, за пореден път доказва, че е пръв сред всички! Вече не остана май нещо да не ми е оперирал", пише Азис в Инстаграм профила си и показва нагледно как се ваят бицепси, докато си лежиш.

Станете почитател на Класа