Дневен хороскоп 11 септември

ОВЕН (21 март - 20 април)

Днес вашата безпристрастност ще прерасне в любопитство и в крайна сметка ще се превърне в решителни действия. Ще направите всичко възможно, за да не участвате в някакъв проект по време на работа, защото не искате да се забърквате в противоречията около него. Независимо от това, все пак ще трябва да участвате в него, въпреки възможните конфликти.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Постоянно се изкушавате да се съпротивлявате на промяната, когато всичко в живота ви работи като по часовник. Постоянната липса на предизвикателства, обаче определено ви пречи да поемате рискове, дори ако те са разумни. Ако някои от вашите отношения ви създават проблеми, помнете че правилното решение не винаги е най-лесното.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Денят ще бъде особено труден за тези, чиято работа изисква комуникация с различни хора. Да се ​​разбирате с другите, ще е много по-трудно от обикновено. Често ще възникват конфликтни ситуации и ще ви е трудно да останете деликатни, когато хората около вас предявяват претенции, критикуват и ви обвиняват в неща, за които изобщо не сте виновни. Опитайте се да се настроите философски и запазете спокойствие.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Днес емоциите ви, ще са доста изострени, особено ако прекарвате много време с приятели. Ще сте много чувствителни към противоречива информация, но ще сортирате полезните факти от не особено надеждните източници. Може би, ще искате съвет от някой, на когото имате доверие. Същевременно трябва да приложите настоящия си опит, преди да разкриете чувствата си. В крайна сметка не всеки ще може да помогне, а някои дори ще започнат да задават неправилни въпроси. Решете на кого наистина можете да се доверите и продължете напред със скоростта, която ви харесва.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Ще са ви необходими много усилия, за да завърши този ден добре. Едва ли има някой, който може да ви помогне, така че разчитайте на собствените си сили. Ситуацията обаче не е безнадеждна. Ако направите план за действие и се опитате да се придържате към него дори и в най-малките подробности, тогава може да избегнете сериозни проблеми. Струва си да проявите снизхождение към слабостите на другите. Може би познати ще ви разочароват, няма да могат да отговорят на вашите очаквания, но това не е причина да спрете общуването и да прекъснете отношенията.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Ще трябва да решите всички важни въпроси, докато имате достатъчно време и енергия. По-късно през деня, пак може да сте продуктивни, но дори и най-малките задължения ще ви се сторят непоносимо скучни. Ангажирайте се с проекти, които са полезни и финансово изгодни. Вечерта ви очаква забавно събитие, пригответе се.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Използвайте общителността на хората около вас, за да изгладите взаимоотношенията, да хармонизирате връзките или да се договорите за нещо важно. В общуването с роднини, бъдете тактични. Това ще помогне да избегнете ненужните спорове и конфликти. Това е добър момент за кратко пътуване, но дългите пътувания по-добре отложете, ако е възможно.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Днес, ще имате право на избор: да запазите мнението си по даден въпрос за себе си или да се изкажете. Ако смятате, че си струва да затворите определена тема, никой не може да ви убеди в противното. От друга страна, ако изведнъж пожелаете да я обсъждате, няма да бъдете спрени. Помислете добре, как трябва да постъпите.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Готови сте да обсъдите всяка тема, защото търсите ползи от подобни разговори. Интересно общуване обаче, може да бъде отложено по различни причини и това ще е добре за вас. Защото ще ви позволи да премислите добре аргументите си и да формулирате правилно мислите си. Имайте предвид: всеки разговор, който ще се проведе в следващите дни, носи важна информация за вас. Опитайте се да не пропуснете момента.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Изграждането на стабилност в отношенията, ще изисква вашата искрена ангажираност. Същевременно ще изисквате еднаква лоялност от всички останали. Може дори да се ядосате, когато осъзнаете, че правите всичко сами, без ничия помощ. За съжаление не може да обвинявате другите за това, защото ще ги отблъснете. Вместо това поемете част от отговорностите, без да се опитвате да принуждавате другите да действат по ваша заповед.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Днес ще сте притеснени, че чувствата ви пречат на взаимодействието с другите хора. Може да изглежда, че сте затънали в емоции и не знаете как да се справите с тях. За щастие, страховете ви скоро ще започнат да се разсейват, тъй като новата енергия ще изпълни живота ви. Кратък разговор с приятел, ще ви помогне. Имайте предвид: вашето поведение и отношението към ситуацията, ще играят важна роля.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днешната ви упоритост, може да ви помогне да убедите другите, че нищо няма да ви уплаши. Постоянството е правилна стратегия за привличане на нови хора във вашия свят, но сега може да бъдете толкова упорити, че да загубите всички толкова бързо, колкото сте ги спечелили. За щастие, сте свикнали да се справяте с трудни ситуации.

Станете почитател на Класа