Комбинацията от спортни пазари, функции и бонуси нарежда bwin сред топ букмейкърите у нас

Комбинацията от спортни пазари, функции и бонуси нарежда bwin сред топ букмейкърите у нас
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    20.05.2021
  • Share:

Bwin е определян от стотици потребители като надежден букмейкър, чиято платформа предлага атрактивни възможности за печалба. А както знаем - най-важна е оценката на клиентите за дадена услуга. Компанията, ситуирана в Австрия, определено затвърди своите позиции у нас и днес това е един от най-предпочитаните оператори сред родните хазартни ентусиасти. Ако вие сте сред тях и искате да направите Bwin залог на спорт, то по-долу ще откриете цялата необходима информация за това какво може да ви предложи букмейкърът и защо си заслужава да имате регистрация в тази платформа.

Важно е първото впечатление!

Едно от основните предимства на Bwin, особено за тези от вас, които търсят някакъв вид гаранция за легитимността на оператора, е лицензът, който букмейкърът получи през 2016 г. от Държавната комисия по хазарта (ДКХ). Чуждестранната компания може да се похвали с разрешение за извършване на дейност за територията на България, както за спортни залози, така и за казино игри. Въпреки че много играчи често не се интересуват дали избраният от тях букмейкър притежава лиценз, то това е основен фактор за сигурността на вашите лични данни, както и на средствата, които вкарвате и/или които печелите.

 

4

 

Сайтът на Bwin впечатлява с доста семпъл, но стилен дизайн, изчистени линии, подредени менюта и приятна за очите цветова гама, без вниманието да бъде натрапчиво привличано от големи надписи и ярки цветове. С влизане на началната страница можете лесно да се ориентирате за основните менюта и за актуалните промоции. Освен сайт обаче, Bwin разполага и с мобилно приложение, което е определяно от потребителите като едно от най-добрите сред хазартните такива. Регистрацията е изключително лесна и отнема само няколко минути, така че дори начинаещ в онлайн залаганията лесно ще може да се справи с създаването на профил в Bwin.

 

Компанията предлага различни разплащателни методи, като сред опциите са освен кредитни и дебитни карти, също и някои от най-популярните електронни портфейли, което значително улеснява потенциалните играчи и тяхното депозиране на средства.

Какво предлага Bwin?

След като вече се убедихме, че “визитката” на букмейкъра е доста впечатляваща, преминаваме към каталога, който е също толкова важен. Спортното разнообразие (над 20 различни спорта) в Bwin покрива както най-популярните и разпространени спортове, така и други, не толкова известни в България дисциплини, които крият огромен потенциал за развитие в идните години (напр. колоездене, снукър, eSports и др).

Пазарите ви позволяват да правите различни залози спрямо вашите предпочитания и познания, като опциите за залог обхващат както стандартния краен резултат, така и редица други възможности като полувремена, гол/гол, първо/краен, картони, фалове и т.н. За коефициентите можем да кажем, че са сравнително високи спрямо други букмейкъри на българския пазар. Характерна черта на сайта Bwin е, че в него ще намерите еднакво високи ставки на спорт за всички пазари, а не само за определен спорт.

 

 

Запазена марка на Bwin са live-stream-овете и залозите на живо. Преките излъчвания са достъпни в платформата на букмейкъра за редица спортове и първенства, отбелязани със специална иконка, за да улеснят играчите. За залозите в реално време компанията също се старае да обхване всички водещи първенства и шампионати, като дори се поддържа специален “Календар”, който ви дава информация за предстоящите срещи и стартовите коефициенти.

 

 

Разбира се, когато разглеждаме даден букмейкър и неговите основни параметри, не може да не обърнем внимание и на бонус офертите, които са от ключово значение за всеки потребител. Компанията предоставя на всеки новорегистрирал се играч солиден стартов бонус. Но наред с това има и редица други промоции, които варират и в различно време можете да откриете различни актуални предложения, сред които по-високи коефициенти за комбинирани залози, Price Boost и др. Възможността за създаване на собствен залог също ви дава огромна гъвкавост и свобода на действие, а екстри като Cash out ограничават възможните загуби.

 

 

Станете почитател на Класа