Топ 5 на най-популярните слотове на тема спорт

Топ 5 на най-популярните слотове на тема спорт
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    21.05.2021
  • Share:

Ротативките са любимите казино предложения на множество хазартни почитатели. Но какво става, когато комбинираме слот машините и спорта? Е, тогава всички са доволни. Букмейкърите добре знаят това и умело се възползват, като създават слот машини, свързани с някои от най-разпространените и обичани спортни дисциплини - футбол, конни състезания, бокс и т.н. За тези от вас, които обичат да играят ротативки, но освен това са и върли спортни почитатели, тези 5 популярни спортни слотове са идеалният начин да трупате печалби и да се забавлявате.

Конните състезания - такива, каквито не сме ги виждали досега

Специално за любителите на конните надбягвания е разработена ротативката 50 Horses от EGT (Euro Games Technology). Цифрата “50”, използвана в заглавието, съвсем не е там, за да ви заблуди. Тя подсказва за множеството шансове, които имате да спечелите при всяко завъртане или иначе казано: изплащателните линии. Този слот е изцяло посветен на конните състезания, като в него ще видите изображения на състезателни коне и жокеи с преобладаващ фон от зелени поляни. Но за да се доближат максимално много до истинския спорт, производителите на играта имат и специална изненада за всеки, който уцели печелившо завъртане, а именно - изображението оживява и играчите чуват цвилещ звуков ефект. Ако тази игра предизвиква вашия интерес, то играйте тук и трупайте печалби;

 

0ооопл

 

Друга супер приятна игра, която съчетава в себе си величието на конните надбягвания с тръпката от слотовете, е Champion of the Track на Net Entertainment (NetEnt е един от лидерите в игралната индустрия). Тази ротативка има различни бонус функции, които значително увеличават шансовете ви за печалба, както и стойността на самата потенциална печалба. Имате възможност да се възползват от безплатни завъртания и т.н. Фонът на Champion of the Track силно наподобява състезателната писта, а леките фонови звуци отразяват онова, което всъщност бихте чули на реално състезание.

Готови ли сте за футболни приключения?

Отново от NetEnt за почитателите на футбола ротативката Football: Champions Cup предлага неповторимо изживяване и богата гама от възможности за печалба. Без това да влияе на начина, по който ще играете и/или на изхода от играта, вие имате възможност да изберете своя любим тим сред редица международни отбори и по този начин да внесете още по-голяма доза реалистичност. Тази ротативка предлага широк диапазон от залози, които да правите, както и редица бонуси и функции, които могат да увеличат вашите шансове за положителна развръзка;

 

Още една ротативка, базирана на най-популярна игра в световен мащаб, е Football Fever, която разполага и с 2 различни бонус игри. Въпреки че футболът в играта е доста по-малко застъпен, отколкото на повечето фенове би им се искало, и се прокрадва само в определени символи, тази игра също ще засити “глада” ви за любимия спорт. Играта може да се похвали, освен с всичко останало, и с доста впечатляваща графика, която оправдава очакванията на спортните ентусиасти.

Има ли сред вас почитатели на бокса?

Ако сте нетърпеливи да разберете какво е нашето предложение за вас, то ето го - Boxing slot machine. Без помпозност и оригиналност в заглавието, тази ротативка ще ви впечатли със своя дизайн, фантастична 3D графика и геймплей. В нея ще откриете всеки аспект, който един боксов мач може да ви предложи. За отлично пресъздаване на атмосферата ще се погрижи и боксовият ринг, на фона на който ще играете, а избраната от създателите на ротативката музика безспорно повдига адреналина и удоволствието от играта.

 

Станете почитател на Класа