Как да го възбудите със секси танц?

Как да го възбудите със секси танц?
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    08.02.2023
  • Share:

Някога мечтали ли сте си да „хипнотизирате“ своя мъж с бавен стриптийз танц преди секс? Желанието да събудите своята еротична женствена страна и да овладеете изкуството на съблазняването с подходяща музика е напълно естествено, пише rozali.com. Как да го постигнете?

 

Загряването преди секс е приятно и забавно въведение, което само може да нагорещи още повече страстите. Колкото по-голяма е възбудата, толкова по-награждаващ ще бъде самият секс. Какъв по-добър начин да разчупите сексуалния модел и да танцувате секси пред своя любим мъж?

 

Как да го възбудите със секси танц? - 1

 

Едва ли има мъж, който няма да се впечатли от специален танц в скута само за него. Приемете го като нова форма на любовна игра и експериментирайте свободно. Танцът може да продължи толкова дълго, колкото вие пожелаете – в зависимост от вашето ниво на комфорт, вашия подбор на песни и цялостното настроение.

Мислете за него като за специален подарък

Танците в скута не са ежедневна дейност, а съблазнителен подарък, който можете да предложите на вашия мъж. Еротичните танци не са само за стриптийз клубовете и музикалните клипове. Те могат да освежат вашия сексуален живот и да се превърнат в идеалния подарък за вашия партньор. Освен това секси танците ще ви помогнат да придобиете огромна еротична сила и увереност, което само ще ви направи още по-сексапилни в очите на мъжа.

Практикувайте своите движения

Много преди да решите да танцувате пред своя любим, започнете да танцувате за свое собствено удоволствие. Намерете няколко песни, които намирате за секси и съблазнителни и след това се упражнявайте, танцувайки на тях. Слейте се с музиката и движете свободно тялото си. Наслаждавайте се на начина, по който усещате движенията на своето тяло. Не мислете за това по какъв начин изглеждате отстрани, а се оставете на усещанията си какво е секси. По-специално внимание трябва да обърнете върху бедрата и дупето, ако решите да танцувате в скута на своя партньор.

Подгответе мястото

Подгответе подходящ стол, в който да седне вашият мъж. Пространството около него трябва да бъде свободно, за да можете да танцувате в 360-градусов кръг на съблазняване. Ако ще се чувствате по-загадъчни и секси, намалете светлината, използвайте запалени свещи за допълнително настроение.

Вие сте важни

Какво ще облечете за специалния секси танц – зависи изцяло от вас и от това по какъв начин ще се чувствате най-секси. Може да бъде еротично бельо или пък секси рокля и високи токчета. В крайна сметка танцът и начина, по който изглеждате, са автентичен израз на вашата сексуалност. Най-важното е вие самите да се чувствате комфортно в своето собствено тяло, затова отделете му внимание и се погрижете за него.

Танцът

Какви движения ще включите в своя танц зависи изцяло от вас. Няма нужда да измисляте конкретна хореография, ако сте танцували достатъчно сами преди това, движенията просто ще се случат. Във всички случаи не забравяйте, че секси танцът има за цел вашият любим да се възбуди максимално, така че подходът – приближаване и отдалечаване трябва да присъства поне в началото. Може дори да комбинирате стриптийз и танц в скута – всичко, което пожелаете.

 
 

Станете почитател на Класа