"Испанският" секс е на трето място в списъка с желания на мъжете

"Испанският" секс е на трето място в списъка с желания на мъжете
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    02.06.2023
  • Share:

На английски тази практика е известна още като "boob job". Става въпрос за т. нар. "коитус а мамила" - полов акт без проникване, при който мъжът се задоволява между притиснатите една в друга гърди на жената.

 

 

Всъщност не е ясно защо този вид секс се нарича „испански“, пише woman.bg. Предполага се, че е заради католическата вяра и факта, че така мъжът може да се задоволява без да отнема девствеността на жената. Известен също като „испански масаж“ или „испанска вратовръзка“, този вид секс е идеален за "загряване", най-вече за мъжа. Идеален е и за палуване без да е необходимо да ползвате презерватив.

Как се прави?

Жената ляга с разголена гръд по гръб или просто се е подпряла удобно на нещо. Мъжът кляка над нея и разполага таза си на височината на пъпа ѝ. Поставя пениса си между гърдите ѝ и започва да трие нагоре-надолу. За да увеличи интензивността, той или тя може да притисне гърдите една в друга, така че да засили триенето.

Може да се изненадате, но испанският секс е на трето място в списъка с желания на мъжете - след аналния и оралния. В зависимост от надареността на мъжа и гъвкавостта на жената триенето между гърдите може да прерасне в също толкова вдъхновяваща и задоволяваща орална любов.

Ако освен всичко друго задоволи партньора си и с език, жената може да е сигурна, че изобщо няма да се стигне до същинския полов акт.

 

Станете почитател на Класа