"Боцкал" ли е Рамзан Кадиров наш Благо Джизъса?

"Боцкал" ли е Рамзан Кадиров наш Благо Джизъса?
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    09.06.2023
  • Share:

Вчера вечният осеменител на плеймейтки Благой Георгиев разбуни духовете, като публикува своя интимна фотография с Елеонора Митрофанова от руското посолство. Джизъса може само да е турил ръка около кръста на амбициозната бабка, но според злите езици с друг представител на кремълския режим е бил съвсем истински близък. Става въпрос, разбира се, за самия чеченски самодържец Рамзан Кадиров.

 

 

Като много други диктатори, брадатият Кадиров използва спорта и близостта си с известни спортисти, за да разсее обществото от ужасяващите престъпления и нарушаване на човешки права, които се случват в други сфери от обществения живот.

Давайки статут на елитни спортисти на чеченски бойни ветерани и засипвайки ги с лъскави дрънкулки и скъпи автомобили, Кадиров превръща спортните успехи във висша ценност и в гаранция за мъжество.

 

Рамзан обича млади футболисти

 

За основна рекламна витрина на режима на Кадиров служи клубът "Ахмат", прекръстен през 2017 г. от "Терек", който има футболно подразделение, бойни спортове, атлетически секции и даже шахмат. Рамзан постоянно е заобиколен от ритнитопковци и ММА-ци, ходи по тренировки и мачове, а според в. "Комерсант" използва младите и атлетични момчета и за интимни забавления за себе си и приближения си кръг военни.

За особен фаворит на Кадиров изданието определя бившия боксьор и по-късно ММА шампион Хамзат Чимаев. Добре известни са десетки случаи на "мъжки" излети, които Рамзан и Хамзат си уреждат из многобройните баровски вили на диктатора, далеч от очите на любопитните.

 

Благо беше голямо сладурче в дните, когато играеше за Кадиров

 

В кръга на мъжките играчки на Кадиров попадат още имена като Бетербиев, Садулаев и наш Благо. Докато Георгиев играеше в "Терек" (Грозни), Кадиров редовно е на трибуните, а Джизъса минава за един от фаворитите на боса.

Държавният глава на Чечня го затрупва със скъпи подаръци. Така в гаража на българина се озовават "Тойота Ленд Крузър" и "Хамър", без да се брои швейцарският часовник за 100 хиляди евро дар от благодетеля. Възможно ли е всичко това да е заслужил със 7 векарани гола за 3 години игра в Терек? Всеки сам си преценя.

 

Рамзан с фаворита си Хамзат Чимаев

 

Станете почитател на Класа