Знаци, че партньорът ви крие нещо от вас

Знаци, че партньорът ви крие нещо от вас
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    25.04.2024
  • Share:

В любовта и връзките могат да се появят всякакви трудности и предизвикателства. Едно от тях е разрушаването на доверието. Когато няма доверие между партньорите, нещата могат да започнат сериозно да се влошават и да вървят надолу.

Понякога изпитваме недоверие без особено видими причини. В такива случаи по-скоро ниското самочувствие и несигурността ни карат да се съмняваме в любовта и намеренията на партньора си. Но в други случаи се появяват редица червени флагове, които подсказват, че половинката ви може би не е докрай искрен с вас.

Как да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас? Кои са признаците?

Ревностно крие мобилния си телефон

Мобилният телефон е устройството, в което държим цялата си комуникация. Ако по някаква причина сте забелязали, че партньорът ви пази телефона си от вас старателно, държи го постоянно в себе си, сложил е пароли, които не знаете или е активирал функцията да не изскачат съобщения при заключен екран, то това са все знаци, че всячески се опитва да скрие нещо от вас.

Постоянно го хващате да се оплита в лъжи

Веднъж ви е казал едно, после съвсем друго за същата ситуация. Започвате да се чудите дали вие не сте разбрали правилно или по-скоро той ви лъже и се опитва да прикрие нещо, пише az-jenata.bg. Когато му зададете уточняващи въпроси, започва да се изнервя, да става раздразнителен, да ви отвръща с въпроси. Всичко това подсказва, че се опитва да скрие нещо от вас.

Усещате отдалечаване

Един от признаците, че партньорът ви крие нещо от вас е емоционалното и физическото отдалечаване. Забелязали сте, че е започнал да се дистанцира от вас, не споделя, не ви докосва, не изпитва нужда да ви прегърне, както го е правел преди без повод.

Започнал е да набляга повече на собствения си живот, без да ви включва

Ако допреди това сте прекарвали повече време заедно, присъствали сте заедно на събития, излизали сте заедно с общи приятели, с ваши приятели или само с негови, а сега той е започнал да прекарва повече време без вас, това определено е сигнал, че ви изключва от живота си. Щом предпочита да прекарва време с други хора без вашата компания, това е тревожен сигнал.

 
 

Станете почитател на Класа