Жена шокира: Преди 10 г. спрях да ям и да пия вода и....

Жена шокира: Преди 10 г. спрях да ям и да пия вода и....
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    23.05.2024
  • Share:

Жителка на Етиопия не се е хранила и не е пила вода повече от 16 години и това по никакъв начин не се е отразило на здравето й, пише Daily Star.

26-годишната жена казва, че е загубила апетит и желанието си да пие вода внезапно преди 10 години. Една сутрин, преди да отиде на училище, тя излъгала родителите си, че е закусила. И оттогава вече 16 години не яла и пила нищо.

На всичкото отгоре не ползва и тоалетна!

Етиопката ясно си спомня последното ястие, което е сложила в устата си - яхния от леща.

Жената твърди, че е ходила при лекари в Адис Абеба, за да разберат какво не й е наред. След 3-годишни тестове и изследвания медиците стигнали до заключение, че тя е физически здрава. 

В същото време те отбелязват, че в храносмилателния й тракт няма храна, вода или други отпадъчни продукти.

Младата жена казва още, че се е свързала с лекари от Катар и ОАЕ, за да проверят психическото й състояние и те не са открили никакви отклонения. 

Когато етиопката забременяла, лекарите са и давали глюкоза за поддържане на здравето на плода. Въпреки състоянието си, и през този период жената не хапвала нищо. 

Бебето й се родило здраво, но не можела да го кърми. 

Жената прекарва голяма част от свободното си време в градинарство и отглежда много зеленчуци.Обича да готви, но самата тя никога не огладнява.

Етиопката е убедена, че състоянието й е "божие дело" и не знае защо това се е случило точно на нея.

Жената не смята, че отново ще започне да се храни. А на всички, които я смятат за измамница, предлага да поживеят с нея за произволен период от време и да проверят дали наистина лъже.

 

 

 

Станете почитател на Класа