Албанска песен скара жестоко Галин и Галена

Албанска песен скара жестоко Галин и Галена
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    25.05.2024
  • Share:

Зад кулисите на поп фолка се вихри жесток скандал между двама от топ изпълнителите от жанра. Галена и Галин са се скарали жестоко и валят страховити закани и заплахи. Ситуацията толкова ескалирала, че певецът-продуцент разкарал от каталога си племенницата на Галена, която продуцираше повече от година.

Ситуацията вече е добре на позната на всички от бранша, но никой не смее да се меси, а чака развръзката на ситуацията. А Галена не е на себе си от случилото се и заради Галин се наложи на осуети плановете си за своя рожден ден, който беше на 21 май.

Проблемите между топ звездите на фолка започват от появата на песента "Мой мерак" на две от певиците на Галин. Музиката на парчето е на албански изпълнители и се оказва, че и Галена е купила същата песен, дори е снимала клип и е трябвало да излезе в новия ѝ албум по случай нейния рожден ден и 20 години на сцената. Тя е направила цял албум с нови песни и клипове, чиято премиера ще се забави, защото въпросното парче трябва да бъде премахнато.

Източници на Шоу Блиц издават, че Галена е купила песента преди година и още тогава я е пуснала на Галин. Няколко месеца по-късно той също купува песента и от нея прави парче на своите момичета Мирела и Симона. Когато я чува, Галена подивява и иска обяснение от Галин, след като е бил наясно, че тя вече е направила този хит. Говори се, че между тях е избухнал страшен скандал и дори е имало заплахи за бой, мутри и т.н.

Тук вината е на продуцентите, които лакомо са поискали пари и от двамата. Източници на медията издават, че Галена е платила част от сумата, но няма подписан договор. Така тя остава в неудобна ситуация и законът е на страната на Галин, който си е изпипал нещата и има всички необходими документи.

От цялата неприятна ситуация страдат феновете на Галена, които очакваха с голямо нетърпение новия ѝ албум навръх 21 май. Певицата не смее да даде краен срок за появата на албума, който ще бъде на флашка. Надява се това да се случи възможно най-скоро, но със сигурност Галин вече е в черния ѝ списък. А най-опарена остана нейната племенница Доника, която е вече и без продуцент.

 

За кратката си музикална кариера тя смени трима продуценти, а името на леля ѝ вместо да я бута напред, изглежда я спъва на всяка крачка. Първо се махна от македонския хитмейкър Оцко, след като той се скара с Галена и тя отиде при музикалната компания на Меди. Там също се скараха жестоко на лична основа и макар Галена да си е близка с Меди, не защити племенницата си, а вместо това ходатайства да отиде при Галин. Но след скандала от последните дни Доника вече не е част от Алфа мюзик и съдбата ѝ като изпълнител е под въпрос.

Станете почитател на Класа