Полицията на Торонто съобщи, че са открити строителите на мистериозния тунел

Двамата млади мъже, построили мистериозен тунел в Торонто, не са имали престъпно намерение. Тунелътт, открит през януари в гъсто залесена площ, се намира близо до оградата на Рексал център, домакин на тенис турнир от Пан Американските игри. В 7-метровия тунел, полицията откри безалкохолни напитки и генератор на ток.
Комисар Виктор Куонг информира, че обществеността е помогнала да идентифицират двамата мъже на възраст 20 години, отговорни за изграждането на подземното помещение в близост до мястото за Пан Американските игри, което предизвика сериозни опасения. Медиите изказваха разнообразни предположения за предназначението на тунела, вариращи от скривалище на зомби до заплаха за игрите. Оказва се че двамата мъже, просто искали да се забавляват и не е имало опасност за обществената безопасност. Те имали за цел да си направят „свое яко място и точно това са направили" каза Куонг.
Следователите проверили тяхното обяснение и случаят вече е закрит. Мъжете няма да бъдат обвинени, въпреки че може да им бъде наложена глоба.

Станете почитател на Класа