Говорителят на Путин: "Приоритет на президента е не популярността, а работата"

Говорителят на руския президент Дмитрий Песков, ясно показа как Путин възприема високото си ниво на популярност сред руското население. Според проучванията, през март тази година, нивото на положителна оценка на Путин е достигнало 95%, което е рекорд в неговото 15-годишно президентстване.
"Приоритет на Путин е не популярността, а действията и конкретната работа," каза говорителят на президента. Песков подчерта също, че руският президент няма навика да се притеснява за популярността си. "Ако действаше според индекса на популярност, би му било невъзможно да работи ефективно", каза говорителят.
Според него, "не бърка само този, който не прави нищо и който не гради амбициозни планове. И ние знаем, че президентът винаги има амбициозни планове. Понякога не се реализират толкова бързо и в степен, както бихме искали, но никой не може да оспори, че през последните 15 години се наблюдава определен напредък, който доведе до качествени положителни промени в живота на страната. "
Владимир Путин отбеляза петнадесетата годишнина като президент на Русия, с максимални нива на популярност. Според скорошно проучване на Фондацията за обществено мнение, 75% от руснаците биха гласували за Путин в президентски избори. В допълнение, процентът на положителна оценка на Путин е надвишил 95%, което представлява нов рекорд.

Станете почитател на Класа