Заради коронавирус отложиха "брака" на казахския културист със секс кукла

Казахският културист Юрий Толочко разкри, че планираната сватба с годеницата му - секс-куклата Марго – е станала жертва на пандемията от коронавирус. Да, правилно прочетохте това.


Наскоро Муслеман Толочко шашна социалните медии, когато обяви плановете си да се ожени за любовницата си, пластмасовата секс-кукла Марго, като за първи път сподели новината за връзката им през май 2019 г.
Силиконовата секс кукла Марго има собствена страница в Instagram, водена от Толочко, където бяха споделени подробностите от интензивните им подготовки за големия ден.


Но казахският Хълк разкри, че сватбата е на изчакване заради пандемията от Covid-19.


„Приятели, сватбата беше отложена заради карантината, която е обявена до средата на април", обяви Толочко пред своите 36 000 последователи в Instagram.


Явно двойката остава решена да завърже възела.


„Щом премахнат карантината, след няколко дни ще направим сватбата", добави Толочко. „Като цяло сме решени и настроението ни е добро.


"П.П. За да не ви е тъжно, предлагам красиви кадри, заснети на остров Ко Самет в Тайланд. Насладете се! "


Толочко и неговата силиконова партньорка станаха звезди в социалните медии и също се появиха в телевизионни предавания, включително в Русия.
Културистът твърди, че е станал неразделен с Марго от първата им среща, дори казва, че се е научил да готви хинкали - уж любимото ястие на приятелката му.


Толочко твърди, че след като се е появила по телевизията, Марго била критикувана в социалните медии за нейни телесни дефекти, което я накарало да развие комплекс и да се подложи на пластична операция.


Щастливите дни за двойката предстоят, макар да не е ясно как точно ще бъдат регистрирани сватбените им обети.

Станете почитател на Класа