Тези 4 алткойна са подценени, твърди анализатор

Тези 4 алткойна са подценени, твърди анализатор
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    31.10.2021
  • Share:

Основателят и главен изпълнителен директор на Real Vision Раул Пал подчертава четири алткойн проекта, които според него имат голям потенциал.

 

Пал казва на своите 711,000 последователи в Twitter, че алткойните, насочени към уникални социални и виртуални случаи на използване, в момента са най-подценените на пазара.

 

Той посочва платформата Rally (RLY), борсата за спортни токени Chiliz (CHZ) и игрите метавселена The Sandbox (SAND) и Decentraland (MANA) като четири от най-обещаващите протоколи. 

 

Той също така силно вярва в компанията Dapper Labs, фокусирана върху NFT.

 

Според Пал, скорошното ребрандиране на Facebook в Meta е нов знак, че е в ход виртуална трансформация, която ще запознае масите с блокчейн технологията.

 

 Тези 4 алткойна са подценени, твърди анализатор

 

Пал също каза, че сега държи “безотговорно” дълги позиции в Етериум - наскоро достигнал нов най-висок връх за всички времена - които надвишават всички други негови лични инвестиции.

 

“Само да сме наясно – в момента съм повече от безотговорно лонг на ETH. Сега имам ливъридж, но чрез колове. Това е най-голямата лична позиция в целия ми живот с коефициент от 10 (или повече).

Моят хоризонт за тази част от трейда е 6 до 9 месеца.”

 

“Очевидно също притежавам BTC и цял куп други криптовалути (слой 1, DeFi и неща за оперативна съвместимост). 

Мисля, че най-подценените ходове за бъдещето (не сега) са Rally, Chiliz, Dapper Labs, The Sandbox, Decentraland и други метавселени и социални токени...


Не ги шилвам, тъй като те са бъдещи ходове в голямата картина. Не търся бързи печалби в тези стратегически, подценени залози, така че не ме следвайте, очаквайки пъмп.”
“Не се заблуждавайте – Meta/Facebook с Diem и метавселената е начин да включите милиарди хора в този свят на технологията на разпределения леджър…

Ето как изглежда осиновяването – може би не е това, което искате, но е това, което е. Отново имаме избор да участваме или не. Това е много различно от физическия свят.”

Станете почитател на Класа