Май септември наистина ще обявят обща мобилизация в Русия!!!

Май септември наистина ще обявят обща мобилизация в Русия!!!
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    22.08.2022
  • Share:

ДОЙДЕ НАИСТИНА ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО!!!

Знаково убийство – няма значение, дали са искали да ударят един от водещите идеолози на руския режим, мрачния и зловещ Александър Дугин, а не дъщеря му, която взела колата тази фатална вечер. Той тръгнал с друга. Двамата били на негова лекция а след това двамата трябвало да се прибират заедно.

Даря Дугина активно подкрепя баща си и е негова прессекретарка по всички въпроси. Естествено подкрепя войната на Путин, руския мир, евразийството, мрази украинците, писала е за прокремълските пропагандни RT, Цариград… Завършила е философия, 29 годишна.
Партията на войната в Русия се размърда след този атентат на фона на последните неуспехи в Украйна. Определят загиналата като „сакрална жертва“, която трябва да стартира автоимунен процес – тотална чистка от предатели и 5 колона в Русия.

Борбите в Кремъл около неуспехите на продължаващата вече половин година уж. Специалната военна операция, невъзможност Путин да защити окупирания Крим, последните удари… Последните постове на крайните руски представители за войната са недвусмислени – упрекват Путин, че управлява все едно война няма, че руснаците ваканцуват, самите те натискат за исканията на крайното силово крило – обща мобилизация, диктатура за успешно противопоставяне на евроатлантическия Запад.

С влошаване ситуацията на фронта, рейтингът му сред „народа“ и елита пада. Следователно – терорът ще се засилва. Неумолимо настъпва ново руско време, тръбят руските войнолюбци. Те прогнозират не повече от 6 месеца запазване на сегашното статукво. Русия е отправила предизвикателство на Запада като цивилизация, не крият руските крайни. Сред Запада е и България.

В очакване на очертали се драматични дни не само в Русия, нужно ли е изобщо отново да се връщаме към темата за русофилството? Който от „филите“ е искал да разбере“ истината за днешна Русия – това е истината. На Европейската и българската цивилизация като неделима част от нея, Е ОБЯВЕНА ВОЙНА! Някой може ли да прогнозира следващите стъпки и раздорите между крилата в управляващата клика в Кремъл? Проблемите с „Газпром“ ще ви се сторят лека хрема…

И сега в страната с най-малко потребление на газ в Европа, България, раздуват и плашат с ледена зима. Въпросът вече е за оцеляването на България и Европа в разпалваната от най-тъмните и милитаристични пластове в Русия световна криза. Политиците ни нямат избор – що за избор е да си с подпалвача на войни, възправил се срещу европейската цивилизация и нашия живот? Не, дами и господа, другарки и другари – НЯМАТЕ НИКАКЪВ ИЗБОР! Да не забравяме – АВГУСТ ВИНАГИ Е БИЛ ФАТАЛЕН МЕСЕЦ В РУСИЯ.

П.С. Прегледах главните тези на путинските прпопагандисти, вкл. говорителката на външно министерство Захарова. Всички насочват удара си към Украйна – виновна е Украйна. Пред следователи самият Дугин обявил, че получавал заплахи с дъщеря си от украински националисти… Май септември наистина ще обявят обща мобилизация в Русия!!!

 
 

Петър Пунчев

Станете почитател на Класа