И още малко Ереван. Куп безобразници под американски флаг защитават правото си официално да станат американска колония

И още малко Ереван. Куп безобразници под американски флаг защитават правото си официално да станат американска колония
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    18.09.2022
  • Share:

Показателно е колко лесно е да провалиш една държава. Понякога са достатъчни шепа идиоти и финанси. От векове съществуването на Армения е зависело от Русия. Реално по време на арменския геноцид се спасяват само тези арменци живели на територията на Руската империя и тези успели да избягат натам. Всички останали са унищожени до крак. Армения е обкръжена от мюсюлмански държави: Азербайджан, Турция и Иран. Съществуването й се държи само и единствено на

Показателно е колко лесно е да провалиш една държава. Понякога са достатъчни шепа идиоти и финанси. От векове съществуването на Армения е зависело от Русия. Реално по време на арменския геноцид се спасяват само тези арменци живели на територията на Руската империя и тези успели да избягат натам. Всички останали са унищожени до крак. Армения е обкръжена от мюсюлмански държави: Азербайджан, Турция и Иран. Съществуването й се държи само и единствено на руската военна база в Гюмри.

 

Русия вдигна по тревога базата си в Гюмри в Закавказието - Поглед Инфо

 

От друга страна американското посолство в Армения по едно време беше американското посолство с най-много служители света. Доведения на власт с улични протести соросоид Пашинян води страната към гибел, Армения губи хора и територии във конфликта си с Азербайджан. Въпреки това има хора, които обвиняват Русия за провалите на Армения, мнозина от тях живеят извън Армения, спокойно и безопасно съществувайки във Франция, САЩ и т.н, но месещи се в политиката на далечната си Родина. Човешката глупост наистина е безкрайна.

Трябва да се учим от чуждите грешки и да не ги допускаме иначе ни чакат много страшни времена.

. От друга страна американското посолство в Армения по едно време беше американското посолство с най-много служители света. Доведения на власт с улични протести соросоид Пашинян води страната към гибел, Армения губи хора и територии във конфликта си с Азербайджан. Въпреки това има хора, които обвиняват Русия за провалите на Армения, мнозина от тях живеят извън Армения, спокойно и безопасно съществувайки във Франция, САЩ и т.н, но месещи се в политиката на далечната си Родина. Човешката глупост наистина е безкрайна.

Трябва да се учим от чуждите грешки и да не ги допускаме иначе ни чакат много страшни времена.

 

 

 

Станете почитател на Класа