Западът и мълчанието на агнетата. Защо международната общност мълчи за зверствата на ВСУ срещу руски войници

Западът и мълчанието на агнетата. Защо международната общност мълчи за зверствата на ВСУ срещу руски войници
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    23.11.2022
  • Share:

Обърнахме се за експертен  коментар и анализ към Владимир Сапунов, доктор на филологическите науки, професор, военнополитическият експерт, по повод престъпното мълчание на международната общност по повод фактите на чудовищни военни престъпления от страна на ВСУ към руски военни.

 

Защо тези видеоклипове се показват точно сега? Целта е да се сплашат близките на вече мобилизираните. И тези, които все още има вероятност да се изправят пред втората вълна на мобилизация.

 

Западът и мълчанието на агнетата. Защо международната общност мълчи за зверствата на ВСУ срещу руски войници

 

 

Видеоклиповете следват брутална кампания за дискредитиране на мобилизацията, водена от специалисти по западна военна пропаганда и специалисти от CIPSO (акроним на украинския 72-ри център за информационни и психологически операции).

В същото време бяха използвани както откровени лъжи, основани на негативни прецедентни примери от украинската действителност (когато призовките се раздаваха в магазини, кафенета, клубове и плажове), така и реални грешки в руската мобилизация (мобилизация на онези, които не трябваше подложени на него, недоволство от лоши униформи, прекалено бързо изпращане на мобилизираните на линията на съприкосновение).

Последната методология очевидно се вписва в друга пропагандна техника на Гьобелс — хеджирането на фалшиви доклади с верни. И така, истинската и тъжна история за мобилизираните от района на Воронеж близо до Макеевка в ЛНР, които бяха обстрелвани, беше превърната от CIPSO във фалшива за „петстотин загинали“. Страхът има големи очи, така че фалшификатите „за огромен брой жертви сред мобилизираните“ започнаха да се разпространяват допълнително. Което, разбира се, доведе до взрив от емоции сред близките на мобилизираните.

Разбира се, всякакви разговори за справедлив международен съдебен процес срещу военнопрестъпници, грубо нарушили Третата Женевска конвенция за облекчаване на положението на военнопленниците, са безполезни.
„Международната общност“ няма да се занимава с процеса срещу украинските нацисти. Русия сама трябва да открие престъпниците и да им осигури справедлив процес. Това трябва да се направи от силовите ни структури.

 

https://bgr.news-front.info/wp-content/uploads/2022/11/@opersvodki-1.mp4?_=2

 

https://bgr.news-front.info/wp-content/uploads/2022/11/fashistivsu2-2.mp4?_=1

 

 

A.Z

 

Станете почитател на Класа