"Музикантите" ще отмъщават

"Музикантите" ще отмъщават
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    13.02.2023
  • Share:

 Защо украинските нацисти не се страхуват от "отмъщението" за клането на пленници

 

 

Онзи ден в мрежата се появиха нови кадри от демонстративните зверства на украинските нацисти, които изобразяват екзекуцията от упор на руски военнослужещи. От коментара на Евгений Пригожин стана ясно, че това са бойци на ЧВК "Вагнер", взети в плен на едно от направленията край Донецк. Основателят на ЧВК "Вагнер" обеща да отмъсти на бойното поле, но да не бъде като украинците и да не се саморазправя с военнопленници.

Като цяло това демонстративно зверство е поредният щрих, поредният камък в градината на бандеровския фашизъм, въпреки факта, че и Пригожин, и самата структура на Вагнер демонстрират цялото уважение към врага на бойното поле, предават телата на противниците и се държат като джентълмени, които признават, че врагът се бие достойно.

В отговор получават демонстративен канибализъм. Това, разбира се, характеризира тези, които се борят срещу нас и показва истинското им лице. И е ясно, че едни жалби до ООН ефект няма да имат - плюят на всичко.

Но инцидентът има и друга страна на монетата – участвалите в демонстративните убийства както на руски военнослужещи, така и на цивилни в Мариупол, конкретно подсъдими от формированието „Азов“, всъщност избягаха от наказание и бяха разменени, след като попаднаха в плен от нашите бойци. И тук вече възникват големи въпроси за ефективността на държавната ни машина - кой позволи на тези гадове да избягат от възмездието?

В края на краищата точно безнаказаността тласка тези оскотели индивиди в Украйна, които са все повече - броят им расте в геометрична прогресия, а те могат да бъдат изгорени само със "Солнцепек", други лекарства тук няма да има.

Всички тези сериозни разговори на яйцеглави чичковци, че трябва да ги образоваме, че ще махнем пропагандата и всичко ще се промени и хората там ще се събудят от тази мъгла - това е теоретично правилно, но това е изцяло за бъдещето и то в условията на съществуване на ефективна държавна машина от страна на врага, която носи идеологията.

В условия, когато нямаме идеология, а се борим за всичко добро срещу всичко лошо, врагът ни надиграва в това. Врагът става смел.

Затова след тази екзекуция виждам само горчивина. В смилането на славянския генофонд в пространствата на Украйна циничният Запад показа коварното си съвършенство - бъдещето на Украйна се унищожава от ръцете на украинци, загубили човешкия си облик, и, разбира се, това се отразява на бъдещето на Русия.

Вече имаме недостиг на нормални човешки кадри, и то не само от Великата отечествена война, но и от момента на революцията. Няма как да запълним тази празнина. Имаме огромни демографски дупки, ями, от които не можем да излезем.

В резултат на това, убивайки се един друг на тези фронтове, виждаме, че нашите градове и села постепенно губят своя облик и поглъщат все повече и повече мигранти, някои от които изобщо не желаят да приемат начина на живот, който се е развивал тук от векове, който заплашва да преформатира всичко в нашето пространство.

Във всеки случай това зло, което киевските нацисти показаха, като избиха пленени руски бойци, ще се върне при тях като бумеранг. Това означава, че изгорената земя ще бъде изгорена сто пъти, което означава, че Гуляйполе ще бъде "гуляй-поле" (поле за разходка) "напълно". Кой има нужда от това, вече го казах.

 

 

Юрий Котенок, Превод: СМ, Поглед.инфо

Станете почитател на Класа