НАТО стъпва на ръба на война с Русия! Алианса планира обсъждане на доставки на изтребители на Киевския режим

НАТО стъпва на ръба на война с Русия! Алианса планира обсъждане на доставки на изтребители на Киевския режим
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    14.02.2023
  • Share:

Е как мислите за какво се правят доставки на изтребители? И какво означава това? Какви ще са последствията?

 

 

НАТО открито стъпва на опасния път на война с Русия. И ако за Русия бъде създадена опасност- отговорът й ще е неизбежен и безмилостен. Всички трябва добре да разбират това.

Генералният секретар на военния алианс Йенс Столтенберг побърза да заяви, че доставката на бойни самолети на Киев нямало да направи НАТО страна в конфликта. А какво тогава?
Пращането на изтребители на режим, който води военни действия се явява какво? Колет? И обяснението- пращаме танкове, сега вече и изтребители, но ние не участваме в конфликта? Айде бе! А какво правите? Разпалвате го.


НАТО стъпва на ръба на война с Русия! Алианса планира обсъждане на доставки на изтребители на Киевския режим

 

 

Говорейки на пресконференция, посветена на предстоящата среща на върха на ръководителите на военните ведомства на страните-членки на Северноатлантическия алианс, генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че една от основните теми за обсъждане ще бъде възможността за доставка на бойни самолети за Украйна.

„Трябва ясно да разграничим: изпращането на самолети на НАТО с пилоти за осигуряване на забранена за полети зона в Украйна е участието на НАТО в конфликта, доставката на самолети на украинците няма да направи НАТО участник в конфликта. Тази тема ще бъде обсъдена на срещата на министрите на отбраната на НАТО“,
Така Генералният секретар на НАТО обясни пред събралите се на брифинга журналисти идеята за война, смятайки, че всички ядат доматите с колчетата.

В същото време Столтенберг отбеляза, че ако бъде взето положително решение по този въпрос, доставката на изтребители за Киев ще изисква значително време, докато Украйна се нуждае от спешни доставки. Изхождайки от това състояние на нещата, генералният секретар на НАТО подчерта необходимостта всички страни от алианса да изпълняват своите задължения. Превеждаме. Столтенберг явно въвежда световната общност в заблуждение. Осведомени източници посочиха, че решението за изтребителите е взето още когато Байдън обяви пращане на танкове. Значи сега, на срещата просто ще потвърдят.

По-рано беше съобщено, че Илон Мъск е казал, че използването на Starlink в Украйна не трябва да води до началото на трета световна война.
Четете наобратно- използването води до начало на трета световна война. Която Русия ще приключи.
Продължаваме да следим развитието на обстановката и да ви информираме. Очаквайте подробности.

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа