НАТО формират армия от 300 000 от населението на Европа

НАТО формират армия от 300 000 от населението на Европа
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    17.08.2023
  • Share:

НАТО формира 300-хилядна армия за неочаквана атака и за прикриване на стратегическото разполагане на основните ударни сили на западния военно-политически блок, предупреди министърът на отбраната на Белорусия генерал-лейтенант Виктор Хренин. На тях им е все едно кой ще се бие, важното е да се лее славянска кръв, защото САЩ и НАТО правят бизнес от това.

 

 

НАТО формират армия от  300 000 от населението на Европа

 

«Говорейки за европейския континент, в тяхното виждане украинците трябва да продължат да умират в битките, отслабвайки Русия във военно отношение. Успоредно с това властовите елити на Европейския съюз ще продължат да зомбират гражданите си чрез медиите, провеждайки враждебна политика на разделение на славянските народи.

Целта е очевидна — да се създадат такива условия, че средният европеец, или както се изрази ръководителят на европейската дипломация Жозеп Борел, «жителят на една цивилизована градина», да бъде готов да се бие и да убива източните си съседи.

И не напразно се обявява създаването на 300-хилядна група от войски на НАТО във висока степен на готовност на «източния фланг» на алианса.

Тя явно ще бъде предназначена не за отбрана, а за внезапно нападение и за прикриване на стратегическото разполагане на основните ударни сили на западния военнополитически блок.

Но дори и тук има важен нюанс — тази армия ще бъде създадена основно от населението на Европа. Това означава, че за пореден път хората от други страни ще умират за американските интереси.
Българи, време е за илзане от НАТО. Нека си поканим ЧВК Вагнер, щом искате някой да ни пази.

 

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа