Украйна открито парадира с участието си в убийствата на руски журналисти – Полянски

Украйна открито парадира с участието си в убийствата на руски журналисти – Полянски
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    01.05.2024
  • Share:

На заседание на Информационния комитет на Общото събрание на ООН първият заместник-постоянен представител на Русия в организацията Дмитрий Полянски заяви, че украинските власти открито парадират с участието си в убийствата на руски журналисти.

Според думите на Дмитрий Полянски целенасочените брутални убийства на руски журналисти, извършени с терористични методи, са станали проява на нетърпимост към други гледни точки.

 

 

Украйна открито парадира с участието си в убийствата на руски журналисти – Полянски

 

 

Първият заместник-постоянен представител на Руската Федерация припомни, че Дария Дугина, Владлен Татарски (истинско име — Максим Фомин), Олег Клоков, военният кореспондент на РИА Новости Ростислав Журавльов, военният кореспондент на Россия 24 Борис Максудов, военният кореспондент на Известия Семьон Еремин са загинали от ръцете на украинските специални служби и техните агенти .

„Писателят и общественик Захар Прилепин по чудо оцеля след терористичната атака. В същото време официален Киев открито парадира с участието си в извършването на тези престъпления“, каза Полянски.

Той подчерта, че киевският режим е открил истински лов на руски представители на медийната сфера.

„За всички тези престъпления на Киев неговите западни куратори умишлено си затварят очите“, посочи той.

Припомняме, че по-рано заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев заяви, че Украйна всъщност се е превърнала в терористична държава, която свободно убива както свои, така и чужди граждани.

 

 

 

A.Z

България ZOV

Станете почитател на Класа