Новият Nokia XR20 оцеля след сблъсък с Роберто Карлош и вече е в търговската мрежа у нас

Новият Nokia XR20 оцеля след сблъсък с Роберто Карлош и вече е в търговската мрежа у нас
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    07.08.2021
  • Сподели:

Новият Nokia XR20 вече е наличен в България в цвят Ultra Blue, в конфигурация 6/128 GB, на препоръчителна цена от 1099 лева

 

 

Първият свръхустойчив смартфон Nokiaе с удължена, тригодишна гаранция и една година еднократна безплатна смяна на екрана при счупване

 

 

 

Карлош влезе в „двубой“ с Nokia XR20 и пресъздаде култовия си пряк свободен удар от 1997 г., този път срещу гредите на вратата, на които са предварително закрепени няколко устройства от новия модел – гледайте видеото ТУК.

 

 

 

1асзз

 

 

 

 

След като оцеля под мощния удар на футболната легенда Роберто Карлош, първият свръхиздръжливсмартфон от HMD Global, Nokia XR20, вече е наличен в търговската мрежа у нас. Устройството се предлага на препоръчителна цена от 1099 лв., в цвят Ulta Blue и конфигурация 6/128 GB.

 

 

 

При създаването на телефоните Nokia финландската компания се ръководи от принципа за дълголетие на технологиите. Именно оттам идва вдъхновението за новия, свръхустойчив по военните стандарти смартфон. И за да се увери, че ще обикнете телефона, ще му се доверите и ще искате да го запазите максимално дълго, HMDGlobal предлага Nokia XR20 с удължена, тригодишна гаранция, четиригодишни ъпдейти на сигурността, актуализации на софтуера за три години, светкавична 5G свързаност и една година гаранция за подмяна на дисплея при евентуално напукване или счупване.

 

 

 

ВИДЕО : Nokia XR20 е подготвен да се справи с всички изпитания на ежедневието

 

 

 

Батерията на новия модел издържа до два дни само с едно зареждане, но ако ви се наложи и бързате, можете да се възползвате от 15W Qi безжично зареждане, както и от ускорено 18W зареждане. Устройството издържа на екстремни температури и може да ви следва без риск, навсякъде и по всяко време – от изгарящите 55°C в пиковите за слънцето часове на плажа до -22°C на ски пистата. Nokia XR20 е перфектното решение за хората с приключенски дух, както и за онези, които просто са малко непохватни – той може да оцелее дори при изпускане върху скала или бетон от 1.8m височина, както и при престой до един час под вода. А ако се изцапа, можете спокойно да го почистите с вода и сапун.

 

 

 

48-мегапикселовата му двойна камера с оптика ZEISS ще ви осигури отлични портрети или пейзажни снимки на моментите, които искате да съхраните завинаги. Двете светкавици пък ще осветлят и най-мрачните кадри. Чисто новият SpeedWarp режим ви позволява да заснемате и подреждате в компактен и вълнуващ монтаж всички кадри от приключенията си. Action Cam режимът пък стабилизира автоматично изображенията така, че да заснемате спокойно най-вълнуващите мигове със семейството.

 

 

 

Чрез шумоизолиращата си функция, пространственото OZO аудио ви дава възможност да правите видеа, които улавят автентичността на момента при всякакви условия, без вятърът да нарушава качеството на звука. Когато искате аудиото да достигне по-далеч, OZO Playback може да разгърне звука с подкрепата на изключително силни стерео високоговорители - те са достатъчно мощни, за да ви чуят дори по време на шумно лятно парти на открито.

 

 

 

След задължителните лабораторни тестове, новият 5G смартфон се изправи пред още по-голямо предизвикателство - на футболния терен в лицето на бразилската легенда Роберто Карлош и световната шампионка по фрийстайл футбол Лиса Зимуче. Виртуозите на коженото кълбо подложиха новия Nokia XR20 на поредица от тежки изпитания – от потапяне в ледена вода през ритане до подхвърляне и въртене по земята с екрана надолу на игрище с груба бетонна настилка.

 

 

 

ВИДЕО : Nokia XR20 vs. Роберто Карлош и Лиса Зимуче

 

 

 

Роберто Карлош, носител на Световната купа с Бразилия и една от легендите на Реал Мадрид: „Много пъти са ме предизвиквали да пресъздам прекия си свободен удар от 97-а през изминалите 20 години, но не и по този начин, така че беше неизбежно да приема редизвикателството. Бях сигурен, че няма как мобилен телефон да оцелее под мощта на футболната топка и че Nokia XR20 няма шанс срещу удар като моя. Макар вече да не играя професионално, все още съм сигурен в силата си и именно затова резултатът от този „двубой“ ме впечатли толкова.“

 

 

 

Лиса Зимуче, световен шампион по фрийстайл футбол :Свикнала съм да ритам футболната топка, затова си мислех, че със смартфон ще ми бъде по-трудно. Секунди след като видях какво ще представлява предизвикателството обаче, вече нямах търпение да започнем. Неведнъж съм изпускала телефони и това никога не е приключвало с щастлив край, затова издръжливостта на Nokia XR20 е наистина впечатляваща.“

Станете почитател на Класа